GROHE'den Eurosmart Cosmopolitan



GROHE, Eurosmart Cosmopolitan serisinde modern ve minimalist tarzları başarılı bir şekilde bir araya getirerek hem sektörün hem de tüketicilerin beklentilerine yanıt veriyor.

Emlak sektörüne modern bir tasarım

Eurosmart serisi GROHE’nin tüm dünyada en fazla tercih eden modellerinden biri. Zengin ürün gamı nedeni ile sektörde oldukça ilgi görüyor. GROHE, serinin gördüğü ilgiden yola çıkarak yeni ve daha modern hatlara sahip olan Eurosmart Cosmopolitan serisini hazırladı.

GROHE, bu yeni serisi ile yükselen kozmopolit sektörün taleplerine ve lüks yapılarda minimalist tarza yanıt vermeyi amaçlıyor.

Eurosmart Cosmopolitan serisi, mükemmel bir fiyat avantajı ile üst düzey modern bir tasarımda ürün çeşitliliği ve montaj kolaylığı da sunuyor. Mimarlar/iç mimarlar tasarımda kusursuz bir ürün ve fiyat avantajı yakalıyor.

Kusursuz seçim, modaya uygun bir tasarım

Eurosmart Cosmopolitan serisi, GROHE tasarım DNA’sını mükemmel bir şekilde yansıtıyor. Seri, DNA’nın üç elementini, yuvarlak, oval ve 7 derecelik açı-akıllı bir şekilde taşıyor. GROHE’nin tüm ürünlerinde görülen yuvarlaklık tasarımların güçlü bir uyum içerisinde olmasını sağlıyor. GROHE’nin Sensual Minimalism felsefesini yansıtan oval form, minimalist tasarımın geleneksel yapısını bir üst düzeye taşıyor ve ürünü daha ulaşılır kılıyor. DNA’nın 7 derecelik açı özelliği ise kullanıcı deneyimlerinden yola çıkılarak geliştirilen ve yeni koleksiyonlarda göze çarpan bir özellik. Suya eğimli bir akış veriyor.

Armatürün gövdesinden ergonomik tasarıma sahip kumanda koluna konik geçişler imzayı belirgin bir şekilde ortaya koyuyor.

Serinin bütün ürünlerinde benzersiz tasarım kendisini hissettiriyor. Tek kumandalı armatürde yüksek veya alçak modellerde; üç delikli armatür veya duvara ankastre modellerde, bide, duş veya banyo bataryalarında; mutfak bataryalarında açık bir şekilde vurgulanıyor.

Ayrıca serinin akılcı çözümleri de dikkat çekiyor. Örneğin duş bataryası için sunduğu etajer, duş esnasında sabun veya şampuan gibi malzemelerin konulması için pratik bir aksesuar. Ayrıca serinin duvardan ankastre lavabo bataryasının açılı perlatörü suyun kaliteli ve ekonomik akışını destekliyor.

Eurosmart Cosmopolitan serisi yenilikçi teknolojik özellikleri ile de dikkat çekiyor.

GROHE EcoJoy®, GROHE QuickFix™, GROHE SilkMove® ve GROHEStarLight® özellikleri ile eşsiz bir kullanım ve montaj garantisi sunuyor.

GROHE EcoJoy™: Daha az su. Mükemmel akış.

GROHE QuickFix™: Daha kolay montaj avantajı sağlayarak, montaj için gerekli zamanı yarıya indiriyor.

GROHE SilkMove® ve GROHEStarLight® ile hem banyolarda hem de mutfaklarda yıllarca sağlıklı ve güvenli bir şekilde kullanılmasını garantilemektedir.

Detaylı bilgi talebi için tıklayınız.

Görseller için lütfen ilerleyiniz.