Günsan'dan Her Yaşa Estetik ve Fonksiyonler Tasarımlar



Günsan Elektrik'in şıklığı ve zarafeti merkez noktası olarak belirleyenler için geliştirdiği Visage Deluxe, elektrik anahtarında estetik ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor.

Visage Deluxe, yaşam alanlarının en küçük ayrıntılarından biri olan anahtarlarla büyük farklılıklar yaratmayı ile mümkün kılınıyor. Sıradanlıktan uzak, çizginin ötesine çıkan bu incelik, fonksiyonelliğiyle parmak ucunuzda...

Estetiği ve tasarımı aynı çerçevede birleştiren Visage Deluxe serisi; füme, inox, krom, mat krom, altın siyah renk ve materyal alternatifleriyle kullanıcıya rahat bir seçme şansı sunarken, yumuşak ve keskin hatların modernliğini bir arada yansıtıyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu



Düşler ülkesinin cesur çocukları için...

Cars, Mickey Mouse ve Arkadaşları, Prenses, Winnie the Pooh ve Toy Story gibi pek çok Disney çizgi film ve karakterine ev sahipliği yapan Günsan, çocuklar için tasarladığı Moderna Kids serisine Spiderman'i de ekledi.  

 
Moderna Kids serisiden Spiderman ile çocuk odalarına cesur bir ışık yakan Günsan, minik kahramanların düşler ülkesine seyahate çıkmadan önce Spiderman’den güç alamasını sağlıyor!