GYODER'den "İSTANBUL REstate"



GYODER’in, dünyanın en büyük fuar organizatörü olan Reed Exhibitions ile işbirliği yaparak düzenlediği Türkiye'nin ilk uluslararası katılımlı bölgesel gayrimenkul buluşması, İSTANBUL REstate başlıyor.

Bu yıl Gayrimenkul Zirvesi ve Gayrimenkul Fuarı’nı bir arada sunarak hem sektörde hem de dünyada bir ilki gerçekleştiren İSTANBUL REstate, 2 Haziran 2009 tarihinde Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katılımıyla gerçekleştirilecek Zirve’nin ardından 3-4 Haziran 2009’da Gayrimenkul Fuarı’yla devam edecek.

GYODER Başkanı Turgay Tanes, Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Ersin Özince, TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar ve SPK Başkanı Prof. Dr. Vedat Akgiray’ın açılış konuşmalarını yapacağı 9. Gayrimenkul Zirvesi Türkiye ve dünyanın önde gelen gayrimenkul şirketlerinin üst düzey yöneticilerini ve konusundaki uzman kişileri bir araya getirecek. Gayrimenkul Fuarı’nda ise, başta Türkiye olmak üzere Akdeniz havzası, Kuzey Afrika, Orta Doğu, Rusya ve Eski Sovyet Cumhuriyetlerinin öncü firmaları ve yatırımcıları için yeni işbirlikleri, yeni yatırım olanakları yaratacak. Fuar boyunca Türkiye’den ve yurtdışından birçok firma ile dünyaca ünlü büyükşehir belediyeleri projelerini sergileyecek ve işbirliği olanakları bulacak.

2 Haziran 2009’da Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda ki toplantıyı, 3-4 Haziran’da Gayrimenkul Fuarı takip edecek.