Häfele Combina Serisi ile Yeni Fikirlere Açılan Kapılar



Häfele’nin Meroni Combina serisiyle okul, hastane, iş merkezi ve her mekan için esnek uygulama devri başlıyor. Açık fikirlerle ihtiyaçlar, ihtiyaçlarla renkler, renklerle diğer renkler buluşuyor.

Meroni’nin geniş bir renk ve üst yüzey yelpazesinde, farklı bir görünüme imkan vererek her mekanın değişen ihtiyacına uyum sağlayan bir topuz kol geliştirme fikirden yola çıkarak geliştirdiği Combina serisi, her türden projenin amacına yönelik duruşu ve esnekliğiyle dikkatleri çekiyor. Combina ailesi 3 farklı seriyle kullanıcılarının beğenisine sunuluyor.

Combina Stile

Her türlü iç dekorasyona uyumlu olan seri, topuz kolun üst bölmesinde 4 farklı renk seçeneği - beyaz, siyah ve gri gölgeler - ve gövde kısmı için (metal veya resin) 4 farklı mat üst yüzey seçeneğiyle dikkat çekiyor. Combina Stile serisi sade bir zarafet arayanlar için çok uygun.

Combina Colori

Neşeli, modern ve her zaman anı yakalayan seri Combina Colori, kolun üst bölmesinde doğaya uyumlu 12 renk seçeneği ve metal gövde için 3 farklı mat üst yüzey seçeneğiyle zevke göre kombine edilebiliyor. Bu seri modayı takip etmek isteyenler için öneriliyor.

Combina Idee

Combina ailesinin en açık fikirli serisi Idee ise yepyeni bir içeriğe sahip. Malzeme, 4 farklı üst yüzey ve 5 renkten oluşan seçimleri ile, topuz kolunun dekorla sağlayacağı uyum için en ince detayına kadar tamamen müşterinin isteklerine adapte edilebiliyor.