Häfele Yeni Ürünlerini Intermob 2007 Fuarı’nda Görücüye Çıkarıyor



Mobilya ve Mimari Donanım sektöründe geniş ürün yelpazesine sahip ve dünya çapında kaliteleri kanıtlanmış birçok markanın da Türkiye distribütörlüğünü yürüten Häfele, bu yıl da Intermob Fuarı’nda yeni ürünleriyle fark yaratacak. Çocuk ve genç odalarında kullanım için ideal olan renkli ve desenli yeni kulp tasarımları, Häfele’nin ürün çeşidine eklediği tutkal, silikon ve köpük ürün serisi, kablo yönetimini kolaylaştıran priz kutuları ve kablo kanalları ile kulpsuz dolap ve çekmece tasarımlarını mümkün kılan bas aç sistemler Häfele standında sergilenecek yeni ürünlerden sadece birkaçı…

85 yılın üzerindeki deneyimi ile güvenirlik ve kaliteden hiçbir zaman ödün vermeyerek her zaman yenilikleri takip eden Häfele, yeni ürünlerini 10-14 Kasım 2007 tarihleri arasında Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Intermob 2007 Fuarı’nda sergileyecek. Fuar alanını ziyaret edenler 9. Salon, 901 numaralı 190 m²’lik Häfele standında, firmanın sunduğu geniş ürün yelpazesini görmenin yanı sıra yeni ürünler ile de tanışma fırsatı bulacak.

Häfele’nin yeni tasarım rengarenk mobilya kulplarıyla evinizde canlılık yaratın!
Häfele, farklı malzemelerden üretilen 5.000’in üzerindeki mobilya kulpu koleksiyonuna çocuk ve bebek odalarında kullanılmak için ideal olan rengarenk, desenli ve yumuşak polimer kulpları da ekledi. Beyaz, sarı, mavi, turuncu, vb. canlı renklerde sunulan bu kulpların mekanlara canlılık katmasının yanı sıra polimer kulpların en önemli özelliği, yumuşak yüzeyleri sayesinde bebek ve çocuk odalarında çarpmalara karşı güvenlik sağlaması. Desenli kulplar ise kelebek, ördek, kurbağa, araba gibi çocukların sevebileceği farklı şekillerde sunuluyor. Dikkat çeken canlı renkleri ve desenleriyle bu kulplar, bebek ve çocuk odalarının dekorasyonu ile bir bütünlük sağlıyor.

Müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik tasarlanan ve geliştirilen ürünler sunan Häfele’nin mobilya kulpları koleksiyonunda, antik görünümlü - eskitilmiş kulplardan, porselen, paslanmaz çelik, pirinç, cam, alüminyum, basınçlı zamak döküm, plastik, ahşap ve deri gibi bütünleyici malzemelerden imal edilen kulplara kadar pek çok seçenek mevcut. Kullanılan maddeler ve tasarımlarıyla, görsellik ve kaliteyi birleştiren mobilya kulpları, mobilyalara renk, şıklık ve farklılık kazandırıyor.

Häfele’den modern mutfaklara çok fonksiyonel bas aç sistemler
Bas aç çekmece ve dolap çözümlerinde zengin bir ürün çeşidine sahip olan Häfele, dünya çapında konuyla ilgili birçok firmanın Türkiye distribütörlüğünü üstleniyor. Çekmece ray ve sistemleri konusunda uluslararası bir isme sahip olan Grass firmasının ve yine dünyaca ünlü Salice firmasının geliştirdiği ve Türkiye’de Häfele tarafından beğeniye sunulan bas aç sistemli ürünler büyük rağbet görüyor. Özellikle kulpsuz dolap ve çekmece tasarımlarını mümkün kılan özel ray, kalkar kapak mekanizmaları ve menteşeler, mutfaklarda alandan tasarruf ettiği gibi konforlu ve işlevsel çözümleri de beraberinde sunuyor. Dolap ya da çekmece kapaklarının güç gerektirmeden, hafif bir dokunuşla açılmasını sağlayan bu sistemler dış görüntüde kulpların olmaması sebebiyle mutfaklara sade bir şıklık katıyor.

Häfele’nin yeni tutkal, silikon ve köpük ürün serisi Intermob Fuarı’nda
El aletleri, ölçü aletleri ve sarf malzemeleri konusunda da geniş bir ürün çeşidine sahip olan ve kendi üretimi dışında Fischer dübeller, Bosch ve Stanley profesyonel el aletleri gibi birçok önde gelen firmanın ürünlerini de pazarlayan Häfele, yeni tutkal, silikon ve köpük ürün serisini Intermob Fuarı’nda görücüye çıkarıyor. Häfele’nin ürün serisine yeni katılan Häfele D2 ve D3 ahşap tutkalları, ahşap, MDF, sunta ve lamine kaplamalar gibi malzemelerin yapıştırılması için ideal bir kullanım sağlar. Häfele Silikon ise daha çok sıhhi tesisat ve izolasyon uygulamalarında kullanılan, asit bazlı ve üstün kaliteli olma özelliklerine sahip bir silikon mastiktir. Bu ürünün kolay uygulanabilirliği, kürlenme sonrasında bile esnek kalması ve UV ışınları, deterjanlar gibi dış etkenlere dayanıklı olması oldukça önem taşıyan avantajlardır.

Häfele Poliüretan Köpük özellikle kapı ve pencere kasalarının montaj ve izolasyonu ile çatı uygulamalarında kullanım için uygun olan, kendi kendine genleşme özelliğinde ve kullanıma hazır bir üründür. Häfele Deniz Tutkalı ise kolay uygulanan, hızlı kuruyan, yüksek yapıştırma gücü ve suya dayanıklı olma özellikleriyle ön plana çıkan poliüretan bazlı bir ahşap yapıştırıcısıdır., Bu ürün özellikle yat üreticilerinin göz bebeği olmaya aday bir üründür.

Häfele ile kablolar ortadan kalkıyor
Günümüzde kullanılan elektronik cihazların artmasıyla birlikte bu cihazların kablolarının yönetim ve düzenini sağlamak için farklı ürünler geliştiriliyor. Häfele’nin ev ve ofislerdeki kablo kalabalığını yok etmek için sunduğu özel priz kutusu ve kablo kanalları tasarımları da bu fuarda dikkat çeken Häfele ürünleri arasında. Estetik tasarımıyla, mobilya ile hem yüz görüntüde olan priz kutusu, prizlerin ve kabloların ortadan tamamen kaybolmasını sağlıyor. Dilendiği zaman gizli klape kapağı bastırılarak açılıp dışarıya çekilebilen priz kutusu, prizler takıldıktan sonra tekrar içeriye itilebilme özelliği ile pratik bir kullanıma sahiptir. Gövdeleri alüminyum olan priz kutularının, gümüş renkli plastik ya da paslanmaz çelik olmak üzere 2 farklı kapak çeşidi mevcut.

Masa altından bağlanarak yere monte edilen kablo kanalları, bilgisayar, data ve telefon hatları gibi elektronik cihazların kablolarını gizleyerek estetik bir görünüm sağlıyor. Zincir şeklindeki gümüş gri renkli dikey kablo kanalı ise özellikle çalışma masalarında kullanım için ideal.
Türkiye pazarında mobilya ve mimari donanım alanlarında faaliyet gösteren Häfele, uzman kadrosu ve sektörde eşi bulunmayan 100 bin farklı üründen oluşan geniş ürün yelpazesi ile iş ortaklarının ihtiyaçlarını karşılayacak en uygun çözümleri tek elden sunar. Yeni showroom ve stokları ile Türkiye’de doğrudan müşterilerine ulaşacak olan Häfele’nin Dudullu’da kurduğu tesisi içerisinde bulunan 1.200 metrekarelik showroom’u 12 ay açık fuar özelliğinde olup, sektördeki yenilikleri yansıtabilmek amacıyla sürekli yenilenmektedir.