Häfele’den Küçük Yaşam Alanlarına İşlevsel Çözüm: COMBI



Mobilya, kapı donanımları ve aksesuarları konusunda sektör liderleri arasında yer alan Häfele, uzman kadrosu ve 100 binin üzerinde farklı üründen oluşan geniş yelpazesinin yanı sıra ergonomik ürünleriyle yaşam alanlarına yüksek performans kazandırıyor. Özellikle stüdyo evler, genç odaları, yatlar, home-office’ler için, işlevsel bir çözüm olan COMBI yatak/masa, hem alan verimliliği sağlıyor hem de yaşam alanlarına dinamizm getiriyor.



Tüm dünyada yaşam hızlandıkça buna bağlı alışkanlıklar da değişiyor. Yeni standartların bir sonucu olan tek kişilik yaşamlar şehirlerde küçük evlerin tercih edilmesini, dolayısıyla bu evlere uygun dekorasyon fikirleri ve çözümlerine ihtiyaç duyulmasını da beraberinde getiriyor. Değişen ihtiyaçlara yenilikçi ve işlevsel çözümler sunmaya öncülük eden Häfele, COMBI serisini öneriyor. Hem masa hem yatak olabilen sistem, dar alanları kullanışlı hale getirirken, hem çalışma hem de ergonomik bir uyku ortamı sağlıyor.



Özellikle yatlarda, alandan kazanım için şık ve pratik bir çözüm olan COMBI, home-office’lerde ve stüdyo dairelerde, gündüz profesyonel bir çalışma ortamı sunarken, gece ergonomik bir yatağa dönüşüyor. COMBI küçük evlerin çocuk odaları için de eğlenceli ve pratik bir çözüm oluyor.

Ayrıca!
Häfele’nin, 27 Nisan – 1 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan Yapı Fuarı’nda, 8. salon, 8331 numaralı standında COMBI’yi daha yakından incelemek ve işlevselliğini görmek mümkün olacak.