Häfele’den Özel Tasarım Meroni Topuz Kollar



Mobilya, kapı aksesuar ve donanımları alanında geniş ürün yelpazesine sahip olan dünyaca ünlü marka Häfele, 1945 senesinde kilitleme sistemleri ve kolları üzerine faaliyete başlayan ve çok özel tasarımlarıyla ünlenen Meroni firmasının ürünlerini Türkiye’de pazarlamaya başladı. İki firma arasında kurulan bu işbirliği sayesinde yüksek kalite standartlarıyla öne çıkan özel tasarım topuz kollar ve kapı menteşelerini artık Häfele Türkiye stoklarından anında temin etmek mümkün olacak.

Her zaman müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik tasarlanan ve geliştirilen ürünler sunan Häfele’nin 20 binin üzerindeki kapı kolu koleksiyonu Meroni firmasının topuz kollarıyla birlikte daha da genişliyor. Mekanların vazgeçilemez aksesuarlarından biri olan ve Häfele farkıyla sunulan Meroni topuz kapı kolları özel tasarımlarının ve işlevselliklerinin yanı sıra estetik ve kaliteyi de bir araya getirerek, değişik renk seçenekleriyle dekorasyonunuzun vazgeçilmez parçalarından birini oluşturuyor.

Tasarım, teknolojiyi ve işlevselliği bir arada sunan: Meroni Topuz Kolları
Topuz kollarının uygulama alanlarına göre işlevleri de değişiyor. Örneğin otel odalarında kapı dışarıdan sadece anahtar ile açılırken içeriden basma butonuna basılarak açılıyor. İçeriden topuz kol üzerindeki bir pimin döndürülmesiyle, dışarıdan ise bir indikatör müsaitlik durumunu gösterebiliyor. Estetikle işlevi, tasarımla teknolojiyi buluşturan Meroni ürünlerinin sunduğu esneklik projelerin ihtiyaçları doğrultusunda Türk tüketicilerinin beğenisine Häfele ayrıcalığı ile sunuluyor.

Cam ve ahşap kapıların tercihi: Nova Topuz Kol Serisi
Sağlam yapısı ve kullanım kolaylığıyla dikkat çeken Nova topuz kol serisi, kullanımı yoğun olan cam veya ahşap kapılarda tercih ediliyor. Bu nedenden dolayı Nova topuz kollar, ofis, alışveriş merkezi, sağlık merkezi, hastane ve okul gibi alanlarda kullanım için ideal. Bağımsız kuruluşlar tarafından da defalarca yapılan kalite kontrol testlerinden başarıyla geçmeyi başaran Nova serisinin parlak ve mat krom ve gümüş renklerinde ve ayrıca paslanmaz çelik seçenekleri mevcut.

Mekanlara şıklık katan: Forma Topuz Kol Serisi
Özel tasarımıyla tüm diğer topuz kollarından farklılaşan Forma serisi ise kullanıldığı mekanlara yalınlığıyla şıklık katar. Özellikle ofis, alışveriş merkezi ya da otel projelerinde kullanılmaya uygun olan bu ürünün Häfele Türkiye stoklarından parlak ve mat krom ve gümüş renklerini anında temin etmek mümkün. Bununla birlikte kullanılacak alanın tasarımına uygun olarak turuncu, mavi, yeşil, sarı, siyah, gri ve beyaz renk seçenekleri de özel olarak üretilebiliyor.

85 yılın üzerindeki deneyimi ve güvenirliği ile müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik tasarlanan ve geliştirilen ürünler sunan Häfele, İstanbul Dudullu’da bulunan merkez mağaza ve stok alanlarını içeren tesisleri ve yurt çapında konumlanan bayi ağıyla iş ortaklarına daha hızlı ve verimli hizmet sunmayı hedefliyor. Türkiye pazarında mobilya, kapı aksesuar ve donanım alanlarında hizmet veren Häfele, uzman kadrosu ve sektörde eşi bulunmayan 100 bin farklı üründen oluşan geniş ürün yelpazesi ile iş ortaklarının ihtiyaçlarını karşılayacak en uygun çözümleri tek elden sunar.