Häfele'den Yeni Pinlock Soyunma Dolabı Kilidi



Häfele’nin yeni kilit sistemi Pinlock, okullar, spor salonları, hastaneler, spa ve hamamlar gibi soyunma dolabı gerektiren mekânlarda, hem kullanıcıya hem de işletmeye önemli avantajlar sağlıyor. Elektrik donanımı gerektirmeyen Pinlock soyunma dolabı kilidi, şifreli tuş takımı sayesinde yüksek güvenlik sunduğu gibi anahtarlı kilitlerin yarattığı sorunları da ortadan kaldırıyor.

Pinlock sisteminin kullanıcıya ve işletme sahibine kazandırdığı en önemli yenilik, anahtar ya da bileklik taşıma sorununun yanı sıra her türlü medyaya bağlı data doğrulaması zorunluluğunu da ortadan kaldırıyor olması.

Pinlock nasıl kullanılıyor?

Tuş kombinasyonlu Pinlock elektronik dolap kilidi kullanıcıya, soyunma odasında boş olan herhangi bir dolabı seçerek şifreleme imkanı sunuyor. Dolap kapağı açıkken kullanıcının kendi belirleyeceği 4 haneli bir şifreyi tuş takımına girerek kulbu kilitleme konumuna çevirmesi Pinlock sistemini devreye sokmak için yeterli oluyor. Dolabı açarken yine kilitlemede girilen 4 haneli şifre tuşlanarak kulp, açma konumuna getiriliyor.



Anahtar taşımayı gerektirmeyen kilit sisteminde, şifrenin unutulduğu ve dolabın kilitli kaldığı durumlarda ise işletme sorumlusunun bildiği 6 haneli master şifre kullanılarak dolap kolayca açılabiliyor. Bunun yanı sıra kilit, üst üste hatalı şifre girişi yapılmasını bir güvenlik ihlali olarak algılayarak 15 dakika süre ile kilitleme ve açılma fonksiyonunu iptal ederek koruma sağlıyor. Tahsis edilmiş sabit şifre ile kilit, işletme personelinin kişisel kullanımına uygun olarak da programlanabiliyor. Pinlock sistemi, 10 yıl boyunca şifre tutma özelliğine sahip.

Ahşap ve çelik dolaplara kolaylıkla ve hızla monte edilen Pinlock soyunma dolabı kilidi, mevcut anahtarlı dolaplara da uygulanabiliyor. Düşük enerji tüketimiyle uzun süre kullanılabilen Pinlock sistemi,  3 yön kilitlemeye (ispanyolet) uygulanabilme özelliğiyle de yüksek güvenlik sunuyor. Her iki yöne açılan dolap kapaklarında kullanılabilen sistemde, sağ ve sol dolap kapağı seçicisi ürün üzerinde yer alıyor.

Ürün özellikleri

CE ve EN 1300 standartlarına uyumlu olarak üretilen Pinlock, ıslak elle kullanıma uygun bir tasarıma sahip. 10 bin kombinasyonlu elektronik şifre, -5/ 55 derece sıcaklık aralığında ve yüzde 20-60 nem altında çalışıyor.

Pinlock soyunma dolabı kilit sistemi, soyunma odası gerektiren tüm mekanlarda elektronik anahtar programlanması, kullanıcıya teslimi, iade ve idaresi ile ilgili işlerde işletmenin yükünü ve personel giderini ortadan kaldırıyor. Bunun yanı sıra, elektronik anahtarların kaybolması ya da metal anahtarların paslanması gibi sorunlar da doğal olarak giderilmiş oluyor. Ek bir elektrik donanımı ve kablolama gerektirmediği için uygulama masrafı getirmeyen, data yüklemesi ve enerjisi 2 X 1.5V AA alkalin pille sağlanan Pinlock sistemi, uzun ömürlü kullanımıyla işletme maliyetlerini düşürüyor. Aynı zamanda estetik görünümü ve teknolojisiyle de kullanıldığı tesise artı değer katıyor.



Häfele Hakkında

85 yıllık deneyimi ve güvenirliği ile müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik tasarlanan ve geliştirilen ürünler sunan Häfele, İstanbul Dudullu’da bulunan merkez mağaza ve stok alanlarını içeren tesisleri ve yurt çapında konumlanan bayi ağıyla iş ortaklarına daha hızlı ve verimli hizmet sunmayı hedefliyor. Türkiye pazarında mobilya, kapı aksesuar ve donanım alanlarında hizmet veren Häfele, uzman kadrosu ve sektörde eşi bulunmayan 100 bin farklı üründen oluşan geniş ürün yelpazesi ile iş ortaklarının ihtiyaçlarını karşılayacak en uygun çözümleri tek elden sunuyor.