Hamam ve Saunalı 58 Daire

Dubleks tiplerinde özel düzenlenmiş bahçe alanı bulunan dairelerin fiyatı 120 bin dolardan başlıyor. Nazar İnşaat tarafından Ataşehir'de inşa edilen Atapark Residence, bin 760 metrekare alan üzerine kuruluyor. Proje, iki blokta toplam 58 daireden oluşuyor. Depreme yüksek dayanımlı kaya zeminde betonarme karkas sistem ve radye jeneral temel üzerine inşa edilen Atapark Residence'deki konutların büyüklükleri 61 ve 265 metrekare arasında değişiyor.

Sosyal olanakları arasında açık yüzme havuzu ve güneşlenme terasları, fitness ve aerobik salonu, Türk hamamı ve sauna, çocuk oyun alanları ile yürüyüş parkuru bulunan projede, 24 saat kameralı güvenlik sistemi de mevcut. Her daireye kapalı otopark ve misafir araç otoparkı düşen Atapark Residence'de tüm girişler dijital kilit kontrollü gerçekleşecek. 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+1 şeklinde daire seçenekleri bulunan projede beş farklı tipte daireye yer veriliyor.

Güvenlik ofisi, sesli ve görüntülü interkom sisteminin de kullanıldığı Atapark Residence'de, tüm dairelerdeki oda ve salonların zemin döşemelerinde lamine parke kullanılıyor. Ebeveyn banyosunda jakuzi bulunan ve kombili ısıtma, sıcak su sistemi de yer alan projede her odada uydu sisteminin yanında internet bağlantısı da mevcut. Aynı kattaki dairelerin birbirleriyle ortak duvarı bulunmayan projeye ait dubleks dairelerde kendilerine özel düzenlenmiş bahçe alanı bulunuyor. Atapark Residence'deki konut fiyatları ise 120 bin ile 370 bin dolar arasında değişiyor.