Havaalanı Projeleri URTİM ile Şekilleniyor



Yurtiçinde ve yurtdışında 1980 yılından bu yana sayısız projeye kalıp ve iskele sistemleri ile çözüm ortağı olarak destek veren URTİM Kalıp ve İskele Sistemleri son yıllarda havaalanı projelerine odaklanarak birçok projede çözüm ortağı olarak inşaat firmalarına destek oluyor.

YDA İnşaat, Kazakistan Almaty Havaalanı ve şu anda Türkiye’nin en prestijli projeleri arasında yer alan Sabiha Gökçen Hava Bakım Onarım Merkezi (HABOM) projelerinde URTİM’i tercih ediyor.

Yine aynı şekilde SERA İnşaat, Erzincan Havaalanı, Kars Havaalanı ve Adıyaman Havaalanı projelerinde çözüm ortağı olarak URTİM tercih ediyor, proje süresince verilen süpervizörlük hizmetleri ile URTİM projenin zamanında ve sorunsuz bir şekilde teslim edilmesi için tam destek sağlıyor.



Irak’ta birçok projeye imza atan URTİM, GAP İnşaat ile havaalanı bağlantı yollarının tüm iskele konstrüksiyonunun sağlanmasında birlikte çalıştı.

Azerbaycan’da Dia Holding ile devam etmekte olan ve dünyanın en prestijli projesi olarak gösterilen Mimar Zaha El Hadid’in eseri Haydar Aliyev Merkezi projesine 50 bin metreküp (380 ton) taşıyıcı iskele sistemi ile destek veren URTİM yine Azerbaycan’da Dia Holding’in Haydar Aliyev Havaalanı projesinde de çözüm ortağı oldu.



URTİM Havaalanı Projelerinden Bazıları;