Belde Beton Üretimini Artırdı


Belde Beton Elemanları Satış Müdürü Zeynel Yayla, beton parke elemanları imalatı, çevre güvenlik ve alt yapı imalatlarıyla İstanbul’un büyük tesislerinden birisi olmayı başardıklarını söyledi. Çevre güvenlik sistemleri ile 1994 yılında inşaat sektöründe faaliyet göstermeye başladıklarını kaydeden Yayla, 2003 yılı sonunda faaliyete geçirdikleri beton parke makinesi ile üretim yelpazesini genişlettiklerini belirti. Yayla, üretim hacmini artırarak piyasadan gelen talepleri en iyi şekilde karşıladıklarını vurguladı.

İzmir Yapı Fuarı’na ikinci kez katıldıklarını belirten Yayla, fuarı değişen sektörün takibi ve ulusallaşma açısından son derece faydalı gördüklerini söyleyerek, ağırlıklı olarak çevre güvenlik sistemi dahilindeki imalatlarla fuarda bulunacaklarını kaydetti. Yayla, “Bunlar muhtelif ebatlardaki beton direk imalatları, bunlara yönelik çeşitli tel uygulamaları ve panel çit imalatlarımız. Bizim hedefimiz bilinçli ve öz verili çalışmalarıyla, emeğe saygısıyla, liderlik ve öncülük ilkesiyle, doğru ve güvenilir hizmet anlayışıyla, ekipmanları ve güçlü kadrosuyla, değişen ve gelişen teknolojinin yakın takipçisi olup, ilkelerimiz doğrultusunda her zaman lider ve yol gösterici örnek bir kurum olmak” dedi.

İnşaat sektörünün Türkiye’de sağladığı istihdamın yüzde 40 olduğunu belirten Yayla, mortgage sistemiyle ilgiil olarak, “İstihdamı artıracağı, sektördeki yenilikleri ve sınırları tetikleyeceği kesin. Yabancı yatırımcı içinde çok cazip bir ülke konumuna gelmemiz bu projelerde de eminim ki yalnız kalmayacağımız anlamına gelecek ve kaliteli rekabet ortamının doğmasına öncülük edecek” dedi.