Hayalinizdeki Ocakla, Sofranızı Ziyafete Dönüştürün



Dayanıklı ev aletleri ile yaşamı kolaylaştırırken, kullanıcı ihtiyaçlarına yönelik üstün teknolojili ürünleri en yalın haliyle sunan Profilo, sofraları ziyafete dönüştüren yeni ocakları ile sizi hayal ettiğiniz mutfağa kavuşturuyor. Görüntüsü kadar güvenliği ve fonksiyonelliğiyle de ön plana çıkan Profilo’nun yeni nesil ocaklarının tümünde gaz emniyet sistemi bulunuyor.

Yalın, fonksiyonel ve dayanıklı ürünleriyle tüketiciye güvenilir, şık ve çevreci ürünler sunan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, yenilenen ankastre ve solo ocak gamıyla kullanıcılarına kolaylık sağlarken, tasarım ve fonksiyonelliği bir arada sunmaya devam ediyor. Yemek pişirme işlemini kolaylaştıran, üstün güvenlikli yeni nesil ocaklar ile yemek yaparken geçirilen zaman daha keyifli hale geliyor.

Teknoloji,  güvenlik ve ergonomi bir arada

Profilo’nun yeni nesil solo ocaklarında bulunan gaz emniyet sistemi, evinizin güvenliği açısından son derece önemli bir özellik. Kontrol düğmesi dışında herhangi bir etkenin ateşi söndürmesi durumunda gaz akışını otomatik olarak kesen ve tatsız sürprizlerin önüne geçen yeni nesil Profilo ocaklar, sizi ve sevdiklerinizi talihsiz kazalardan koruyor.

Estetiği ve fonksiyonelliği aynı potada birleştiren yeni nesil ankastre ve solo Profilo ocaklar, çelik ya da beyaz olmak üzere 2 farklı renk seçeneği ile kullanıcının beğenisine sunuluyor.

Profilo bulaşık makineleri ile tam uyumluluk sağlayan OC53CUN yeni nesil ocak modeli, fark yaratan genişliği ile hem yemek pişirmeyi kolaylaştırıyor hem de ergonomiyi bir üst seviyeye taşıyor.

Çelik ocak ızgaraları ve doğalgaza ayarlı olma özelliğiyle kullanıcılara pratik çözümler sağlayan ankastre ocaklarla, misafirlerinizi ağırlamak artık daha kolay.


PROFİLO OC253
• Beyaz Renk
• 4 Gazlı Çelik Ocak Izgarası
• Gaz Emniyet Sistemi

PROFİLO OC253E
• Beyaz Renk
• Çelik Ocak Izgara
• 3 Gazlı ve 1 Elektrikli Doğalgaz Ayarı
• Gaz Emniyet Sistemi