Hayaller Ürüne Dönüşüyor

Pazarlama ve Satış Müdürü
M. Gökhan Kahraman
1983 yılında kurulan Selectron, Stoa’dan sonra Arbor ile iddiasını sürdürüyor. Selectron Arbor marka ürünleri açtığı ilk showroomu ile tüketicinin beğenisine sundu.

Arbor markasının tanıtımı için showwroomda düzenlenen basın toplantısında konuşan Pazarlama ve Satış Müdürü M. Gökhan Kahraman, dünya genelinde doğal ürünlere olan yönelimin sonucunda ve inşaat sektöründe yaşanan hareketliliğin paralelinde iki yıl önce başlayan Arbor projesini anlattı.

Kahraman, W Oteller Zinciri tarafından rezidans otel yapılan Akaretler Tarihi Evleri’nde, Anıtlar Yüksek Kurulu’nun gözetiminde, ilk kez Arbor markalı ürünleri kullandıklarını aktararak, 20.000 m2’lik arazi içerisinde 6.000 m2’lik kapalı alana sahip tesislerini “çizimler bilgisayar ortamına aktarıldıktan sonra tek bir tuşla imalatı başlatan ilk tesis” olarak tanımladı.

Fabrika Müdürü İbrahim Tevran ise Arbor markasının, kullanıcı için optimum fayda ve koruma sağlayan detaylara sahip olduğunu belirtti.

Tevran konuşmasına şöyle devam etti; “Bilgisayar kontrollü, CNC makineli ve aynı standardı sürekli sağlayabilen bir tesisimiz var. Tesisimiz hayalleri ürüne dönüştürebilecek bir tesis.”