Hayalleriniz Gerçeğe Dönüşüyor



42 yıldır konutlar tasarlayan Dündar İnşaat Kozyatağı Incity ve Rumelikavağı istanblue projesi, evinizde arayacağınız her türlü konfor ve donanıma sahip.

Kendi evinizi kendiniz yapabilirsiniz
İlk "Loft projesi" olma özelliğine sahip Incity, 'kendi evini kendin yarat' konseptine sahip. Bu sayede salonunuzun şekline veya mutfağınızın yerine karar verebileceksiniz. Ancak loft projesi kapsamına sadece çatı dubleksleri dahil. 322 konuttan oluşan Incity, TEM ve E-5'e gibi merkezi yollara direkt bağlantılı.

Spor komleksi, yüzme havuzları, özel jogging ve bisiklet parkurları, club house, cafe ve restaurant'lar, kitapçı, şarküteri ve gourmet store da projeye dahil. 290 bin dolardan başlayan daireler Haziran sonu itibariyle satışa sunulacak.

Japon mimarisinin izlerini taşıyan modern villaların sadece 20'si satışta
Rumelifeneri'nde inşaatı devam eden İstanblue evleri, sadece villa tipi konutlardan oluşuyor. Dünyaca ünlü Japon mimar Tatsuya Yamamanı ve Gökhan Altuğ tarafından tasarlanan proje Japon esintileri taşıyor. Projenin bir yıl içinde tamamlanması bekleniyor. En önemli özelliği ise yönetimine bağlı özel güvenlik ekibi... Tüm gün boyu çalışacak güvenlik kameraları maksimum güvenlik sağlıyor.

Projede üç tip villa mevcut. A tipi villalar 356 metrekarelik kullanım, 138 metrekarelik de oturum alanına sahip. B tipi villalar bu oran 300'e 110, C tipi villalarda ise 221'e 83 metrekare... Spa, sauna, cafe, restaurant, market, kreş, beach club, jogging, bisiklet parkuru, açık ve kapalı yüzme havuzu, tenis kortları, basketbol ve voleybol sahası, fitness centre, çocuk oyun sahaları, squash ve sosyal kulüpler gibi her türlü ayrıntı düşünülmüş.

Revir Hizmeti
24 saat revir ve anlaşmalı hastanelerle sağlık hizmeti en dikkat çekici özelliği... Tüm ortak mahallerde ve yönetim binalarında kesintisiz elektrik sistemi mevcut. Alışveriş merkezlerine ve şehrin merkezi noktalarına ulaşım için servisler çalışacak. Ayrıca her türlü tamir, bakım ve onarım hizmetleri, özel site yönetim hizmetleri ve peyzaj düzenlemeleri de yine istanblue sakinlerinin rahat bir hayat sürmeleri için düşünülmüş. Şu anda sadece 20 tanesinin sunulduğu villaların fiyatları ise 276 ile 610 bin dolar arasında değişiyor.