Hayalleriniz Kapınızda...



Metaxdoor, yeni bir ürünle kullanıcılarına hizmet vermeye devam ediyor. Binanız için en önemli özellik tasarım ise ve kullanım kolaylığından da vazgeçmek istemiyorsanız, Metaxdoor MR39/ GLA-GLM cam döner kapılar sizin için tasarlandı. Metaxdoor MR30/ GLA-GLM, sunduğu esneklik, kalite ve fonksiyonel özellikleri ile binalarda teknoloji ile birlikte zarafeti birleştirerek, hayallerinizdeki girişi yaratmanız konusunda size yardımcı oluyor.

Cam döner kapılarda tasarım ve mimari uygunluk oldukça önemli... Ancak döner kapıların, ısı yalıtımı, fonksiyonellik, akıcı ve sürekli geçiş imkanı gibi diğer özellikleri de aynı anda sunması gerekiyor. Bu anlamda Metaxdoor MR30/ GLA-GLM cam döner kapılar manuel, yarı otomatik, pozisyon sabitlemeli ve tam otomatik alternatifleri ile zengin kullanım seçenekleri sunuyor.

Kapıların imalatı, standart olarak bu iş için özel tasarlanmış paslanmaz profiller kullanılarak yapılıyor. Bunun yanında parlak eloksal, renkli eloksal gibi farklı tip uygulamalar da yapmak mümkün. Ayrıca istenildiği takdirde farklı yüzey tiplerinde paslanmaz malzeme de kullanılabiliyor.



Tamamıyla İstanbul’da üretilen cam döner kapılar, yerli kullanıcılara proje uygulama desteği, imalat çeşitliliği, zaman tasarrufu, düşük maliyet, servis ve bakım konularında oldukça fazla avantaj sağlıyor.

Metaxdoor MR30/ GLA-GLM cam döner kapıların bazı teknik ve fonksiyonel özellikleri şunlar:

Kanopi cam tavan ve cam gövde

2600 mm'ye kadar 17 mm temperli -2600-3000 mm için 19 mm temperli- özel lamine cam tavan uygulaması yapılıyor. Yan gövde tamamıyla camdan oluşuyor; yalnızca yanlarda oldukça ince dikey profiller cam bitişlerini sınırlıyor.

Kapı kanatları

Kanatlar tamamıyla temperli, delikli rodajlı camlardan oluşuyor. Bu kanat camları, "tutucu" olarak bilinen metal malzemelerle sağlamlaştırılıyor. Bunlar dışında metal malzeme kullanılmadığı için transparan görünüm istenen yerler için oldukça ideal kapılar. Cam uygulamaları için her türlü renk ve yüzey işleme seçeneği de mevcut.

Zemin uygulamaları ve yer paspası

Metaxdoor MR30/ GLA-GLM cam döner kapılarda, elektro-mekanik hareket sistemleri zemine gömülü olarak bulunuyor. Bu yüzden sistemle birlikte yer paspası standart bir uygulama ve zorunlu. Paspas, kapı içinde uygulanma ve kullanım kolaylığı sağlıyor. Temizlik ve hijyen açısından da doğru bir malzeme.

Emniyet sistemi

Döner kapı geçiş açıklığının her iki tarafında, sabit kanatlar üzerinde hareketli kanatlar ile sabit kanatlar arasına el sıkıştığında kullanıcıların zarar görmemesini belli bir ölçüde önleyen alın fitilleri bulunuyor. Ancak bu uygulama tamamıyla müşterinin isteğine kalmış bir seçenek. Bazı müşteriler transparan özelliğinin bozulması nedeniyle bu seçeneği istemiyor.

Detaylı bilgi talebi için tıklayınız