Hayallerinizdeki Banyolar için SEREL’den Yepyeni Alternatifler…



Elli yılı aşkın süredir Türkiye yapı sektörünün önde gelen markalarından biri olan SEREL, kalitenin yanı sıra üretiminde kullandığı ileri teknoloji ve trend yaratan tasarım anlayışı ile tüketicilerine yepyeni banyo alternatifleri sunuyor.

Seramik kaplama malzemelerinde sektöründe her zaman öncü olan SEREL yeni yılda tüketicilerine, farklı seramik kaplama alternatifleri sunuyor. Koleksiyon; “Petra, Dante, Luce, Verda, Orca ve Morella” olmak üzere 6 seriden oluşuyor. Seramik kaplama günümüzde sadece ıslak mekanlarda değil; kullanım kolaylığı, estetik görünümü ile salonlarda dahi tercih ediliyor. Mekânları olduğundan daha geniş gösteren seramik kaplamalar temizlenmesi kolay ve aşınmayan bir yapıya sahip olması sebebiyle yıllarca kullanılabiliyor.

SEREL yer karoları 33*33 ve 40*40; duvar karoları ise 25*33 ve 25*40 olmak üzere farklı ebat seçenekleri ile tüketici ile buluşuyor. Dikdörtgen ölçülere sahip karoları tercih eden müşterilerini de unutmayan SEREL 2008 yılı başında 25*50 ve 30*60 ebatlarında karoları da piyasaya sunacak.

SEREL banyo ürünleri ve aksesuarları ile banyolarda bütünsel şıklık
SEREL seramik kaplama malzemeleri SEREL banyo ürünleri ve aksesuarları ile uyumlu olmasıyla da dikkat çekiyor. Islak mekanları özel yaşam alanları haline getirmeyi hedefleyen SEREL tasarımlarında da bütünselliği ön planda tutuyor. Tasarımları, renkleri ve çizgileri ile bir bütün oluşturan ürünler banyolara şıklık getiriyor. Son dönemde tüm dünyada trend olan tekstil desenlerini ürünlerine yansıtan SEREL, konsept banyolardan hoşlanan müşterilerine de farklı bir alternatif olarak granit ürünler sunuyor.

Değişik renk ve görünüm seçenekleri ile sunulan teknik porselen “lappato”, yani granit ürünler 50*50 ve 60*60 ebatlarında üretiliyor. Taş desenlerinin hakim olduğu karolar ile birlikte kumaş desenleri ve modern seriler de SEREL koleksiyonunda yer alıyor.

Aşınmaya ve lekelenmeye karşı dayanıklı
Aşınmaya, çizilmeye ve lekelenmeye karşı dayanıklı oluşu, kaymazlık özelliği, şık görünümleri, ürün çeşitliliği, zengin ebat ve renk alternatifleri nedeniyle SEREL granit kaplamalar, konut içi dekorasyonların yanı sıra bahçe, balkon ve teras gibi mekânlarda da kullanılabiliyor.

Müşterilerinin hayal kurmasını değil, hayallerini gerçekleştirmeyi hedefleyen SEREL, yeni yılda açacağı İstanbul, Ankara ve Antalya mağazalarında yeni seramik kaplama serileriyle birlikte ithal ürünlerini de sergileyecek.