Hazır Beton, Agrega ve İnşaat Sektörleri Beton 2011'de Buluşuyor



Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlenen 'Beton 2011 Hazır Beton Kongresi ve Beton, Agrega, İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı', hazır beton, agrega ve inşaat sektörlerini Ekim ayında İstanbul’da dördüncü kez buluşturuyor. İstanbul Fuar Merkezi’nde 20-22 Ekim 2011 tarihleri arasında yapılacak olan Kongreye ve aynı yerde 20-23 Ekim 2011 tarihleri arasında gerçekleşecek Fuara hem yurtdışından hem yurtiçinden yoğun katılım bekleniyor.

Beton 2011 Hazır Beton Kongresi

Beton 2011 Kongresi , beton ve betonu oluşturan malzemeler konusunda yapılacak yeni çalışmaları teşvik etmeyi, sergilemeyi, desteklemeyi ve nihayetinde paylaşmayı amaçlıyor. Kongrede tüm hazır beton üreticilerinin, resmi kurumların, belediye mensuplarının, mühendislerin, mimarların, kalfaların, öğrencilerin, makine ve tüm malzeme tedarikçilerinin geniş bir platformda buluşarak kaynaşması, tartışması, fikir üretmesi ve yeni uygulamaları görerek kazanç sağlaması amaçlanıyor. Kongreye paralel olarak seminer ve paneller de düzenlenecek.

Kongre süresince sunulacak bildirilerin konuları ise, 'Beton Bileşenleri ve Tasarımı', 'Özel Betonlar', 'Üretim ve Uygulama Teknolojisi', 'Mimari Beton Uygulamaları', 'Yönetmelikler ve Kalite Yönetim Sistemleri', 'Hazır Betonda Risk Yönetimi', 'Betonda Sürdürülebilirlik ve Yaşam Döngüsü', 'Sektörel Sorunlar' olacak.

Türkiye Hazır Beton Birliği’nin düzenlediği Beton 2011 Kongresi’ne BASF Yapı Kimyasalları ‘Ana Sponsor’ olarak destek veriyor. Kongre’nin Resmi Sponsorları ise Kar Beton, Nuh Beton ve Onur Beton .

Teknolojideki son gelişmeler Beton 2011 Fuarı'nda

İstanbul Fuar Merkezi’nde 20-23 Ekim 2011 tarihlerinde düzenlenecek olan ‘Beton 2011 Beton, Agrega, İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı' nda ise inşaat, hazır beton, agrega sektörleri ile ilgili son teknolojik ürünler, araç, makine ve ekipmanlar, hizmet ve donanımlar sergilenecek. Beton 2011 Fuarı'nda, hazır beton ve çimento ekipmanlarının yanında beton santralleri, iş makineleri, kamyon ve çekiciler, transmikserler, pompalar, kalıp sistemleri, vinçler, çeşitli beton kimyasalları, otomasyon sistemleri, lastik ve akaryakıt ürünleri, sektörel makineler başta olmak üzere çok geniş bir ürün yelpazesi beton ve agrega üreticilerine ve inşaat yapımcılarına sunulacak. Fuar, ekonominin lokomotifi olan inşaat ve onun en temel kollarından olan hazır beton ve ilgili sektörlerinden bir çok firmayı aynı çatı altında buluşturacak.

Fuar, İstanbul Sanayi Odası, İstanbul Ticaret Odası, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası, Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası ve Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından destekleniyor.