Hekim Yapı Farkını Ortaya Koydu
























Türkiye’ nin ilk ve tek fibercement levha üreticisi olarak Mayıs 2004 tarihinden itibaren TURKSIDING ve HEKİM BOARD markaları ile doğal lifli çimento levha üretmekte olan HEKİM YAPI da Uluslararası Yapı 2005 İstanbul Fuarı' na katılan firmalar arasında yerini aldı. Mart ayı içinde gerçekleştirilen Çatı ve Cephe Fuarı ile Yapıda Yeni Ürünler Fuarı’ na da katılım sağlayan HEKİM YAPI, böylece kısa süre içinde gerçekleşen üç ayrı fuara katılarak hem firma hem de ürünler bazında etkin bir tanıtım yapma fırsatı buldu.

Uluslararası YAPI 2005 İstanbul Fuarı’na aynı grup şirketleri olan PREFABRİK YAPI, ÖZGE YAPI ve HEBO YAPI ile birlikte katılan HEKİM YAPI, ürünlerinin kullanıldığı uygulamaları ziyaretçilere gösterme olanağı buldu. Fuar süresince yoğun ilgiyle karşılanan HEKİM YAPI standında özellikle villa tipi konutlarda dış cephe kaplama malzemesi olarak yaygın bir şekilde uygulanan ahşap desenli TURKSIDING yalı baskı plakaları ile HEKİM BOARD levhaların tanıtımı yapıldı. HEKİM YAPI tarafından üretimine başlanan LAM kaplı fibercement levhalar da ilk kez tanıtıldı.

HEKİM GROUP tarafından tasarlanan standda tamamen HEKİM YAPI ürünlerinin kullanıldığı prefabrik bir konut ile bir adet konteyner ve tek kişilik bekçi kabini de misafirlerin ilgi odağı oldu. Böylece konu ile ilgilenen ziyaretçiler hem ürünler hakkında her türlü teknik bilgiyi aldı, hem de ürünlerin uygulama örneklerini yakından inceleme şansı buldu.

Fibercement ürünler fuar süresince HEKİM YAPI standını ziyaret eden yabancı konuklarında büyük beğenisini kazandı.