Hem Bedene Uyumlu Hem Ödüllü: ‘Toro Öğrenci Sırası’



Eğitim sektöründe öğrenci sırası çizgisine ve sınıf mobilyası ergonomisine yeni bir anlam yükleyen, 2012 Design Turkey “İyi Tasarım Ödülü” sahibi Toro Öğrenci Sırası, bedene uyumlu ergonomik formu ile eğitimin kalitesinin artmasına destek olmayı hedefliyor.

Eğitim ve ofis mobilyası markası Beşgen, Toro Öğrenci Sırası ile eğitim sektöründe öğrenci sırası çizgisini değiştiriyor. Beşgen eğitim grubunda yer alan, tasarımı ile farklılaşan Toro Öğrenci Sırası, bedene uyumlu ergonomik formu ve güçlü ayak yapısıyla, teknik detayları kaliteyle birleştiriyor.

Kalitenin, sağlamlığın ve ergonominin ön planda tutulduğu Toro Öğrenci Sırası’nın göze hitap eden tasarımında, akışkan, estetik ve modern çizgiler dikkat çekiyor. Design Turkey 2012’de “İyi Tasarım Ödülü”ne layık görülen Toro Öğrenci Sırası, öğrencilerin rahatlığı baz alınarak eğitimin kalitesinin artmasına yönelik tasarlanmış bir ürün.

Tekli ve ikili sıra olmak üzere iki seçeneği bulunan Toro Öğrenci Sırası’nın renk alternatifleri de mevcut. Boyları 108 ila 207 cm arasındaki tüm öğrencilerin ihtiyaçlarına cevap verebilecek seçeneklerde sandalye ve sıra kombinasyonlarını hayata geçirebilen Beşgen, esnek çözümler sunuyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu