Henkel Yapı Kimyasalları ve Yapıştırıcıları Bölümü, Nalburiye ve Hırdavat Grubu 2007 yılını Değerlendirdi




Henkel Yapı Kimyasalları ve Yapıştırıcıları Bölümü Nalburiye ve Hırdavat Grubu, 2007 kapanışını Antalya’da Rixos Premium Hotel’de düzenlediği iki günlük bir toplantıyla yaptı. Tüm çalışan ve bayilerin katıldığı toplantıda 2007 yılı değerlendirilirken 2008 yılı için belirlenen hedefler ve yeni dönem için öngörüler paylaşıldı. 24-25 Kasım tarihinde gerçekleştirilen toplantı sonunda düzenlenen gecede ise 2007 yılının en yüksek ciro yapan ilk 3 bayisine ve bölgesinde en iyi gelişme gösteren bayilere ödül verildi.

Bayilere ödüllerini verirken bir konuşma da yapan Türk Henkel Yapı Kimyasalları ve Yapıştırıcılar İşbirimi Yöneticisi Nejat Tilmaç, “Henkel’in tüm dünyada yapıştırıcı ve yapı kimyasalları iş kolundaki lider konumu tartışılmaz. Ancak, bu durum Henkel’in asla bir rehavet içine itmemiştir. İnovatif bakış açısıyla geliştirdiği ürün ve çözümlerini her geçen gün yenileyen ve sektöre yön veren Henkel, AR-GE’ sinden bayisine kadar her biriminde aynı azim, heyecan ve kararlılıkla başarıya ulaşıyor” dedi.

Ödüle layık görülen bayiler satış ve cironun yanı sıra geniş bir ürün gamı sunabilmesine göre değerlendirildi. Ödül alan bayilerin ortak noktası ve onları başarılı kılan etken ise daha yaygın distribüsyon sağlamaları, gerek satış ekibi gerekse satış ağının genişliği nedeni ile daha çok noktaya ulaşmaları; en iyi gelişme gösteren bayilerdeki kriter ise ciro ve ürün çeşitliliğine verdiği önem oldu.