Her Beğeniye Uygun Duvar Kağıtları AG Dekorasyon'da



AG Dekorasyon’un Türkiye distribütörlüğünü yaptığı, İspanya kökenli Tres Tintas marka duvar kağıtları farklı tasarımları ile dikkat çekiyor. Tres Tintas'ın 2009 kolleksiyonu Wall-a-Porter'ı yeni sezonda müşterileri ile buluşturan AG Dekorasyon, dünyadaki yenilikleri eş zamanlı olarak Türkiye'ye getirmeyi hedefliyor.

Tres Tintas'ın en yeni "Wall-a-Porter" duvar kağıdı kolleksiyonu, kadının ve moda dünyasının duvar kağıdına yansıtıldığı tasarımları içeriyor. Kolleksiyonun tasarımcıları, kullanıcılarını alışılmışın dışında "tekstil" tasarımlarıyla da buluşturuyor. Duvar kağıdı kolleksiyonunun tamamlayıcı ögesi olan kumaşlar, bu kolleksiyonda perde, yatak örtüsü ve yastık olarak kullanıma sunuluyorlar.

Tres Tintas'ın beş ayrı kolleksiyonundan ilki olan Revival, 70'li yılların yaratıcılığına vurgu yapan dekorasyon, moda, müzik ve sinema gibi alanlardan ilham alınarak tasarlandı. Dönemin retro akımının içerdiği geometrik figürlerin yoğunlukla kullanıldığı bu kolleksiyonda, kromatik renkler göze çarpıyor.



Tres Tintas'ın Deja Vu kolleksiyonu ise farklı tasarım disiplinlerinden gelen beş ayrı genç sanatçının 60'lı ve 70'li yılların tasarımlarından etkilenerek, kendi çağdaş yorumlarını da kattıkları tasarımları içeriyor.

Farklı sanatçılar tarafından yaratılan All City Papers kolleksiyonu dillerin, stillerin, büyük şehirlere özgü popüler sanatın başarılı bir sentezinin, çağdaş iç mekan tasarımlarında nasıl gerçekleştirilebileceğini anlatan çizgiler içeriyor. Bu kolleksiyonda zengin resimsel görselliği, canlı ve çarpıcı fırça darbelerinin etkilerini ve kaligrafi sanatından örnekleri de görebilirsiniz.

9 Selvas kolleksiyonu ise içeriğinin mimarı olan İspanyol sanatçının, kendisini çevreleyen şehir hayatının kaosu ve Akdeniz manzaraları ögeleriyle dünyaya bakışını yansıtıyor. Sanatçı, algıladığı dünyasındaki Majorca'nın muhteşem çam ağaçları figürlerini resimliyor; günlük şehir yaşamının bir gerçekliği olan şehrin kaotikliğini ve hergün şehrin sokaklarında gördüğümüz binlerce tanımadığımız insan yüzünü şiirsel bir anlatımla tasarımlara yansıtıyor. Tümü bu yaratıcılıkla dolu olan kolleksiyon, duvarların çağdaş iç mimari anlayışıyla dekore edilmesinin deneyimini sunuyor.