Her İle Bir Tekzen



Türkiye’nin yüzde yüz yerli sermayeli tek ve ilk yapı market zinciri Tekzen, büyümeye devam ediyor. Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri olma hedefini 2005 yılında yakalayan Tekzen, artık “Her ilde bir Tekzen!” sloganıyla Türkiye’nin her ilinde yer almanın çalışmalarını yürütüyor.

İki ayda 4 yeni mağaza
2007 Mayıs ayında Ankara Eryaman Optimum Outlet’te 19.mağazasını açan Tekzen, 2007 yılı Haziran ayında yaptığı 3 açılışla mağaza sayısını 22’ye çıkarttı. Sırasıyla İstanbul İkitelli Deposite, Aydın ve Balıkesir Akçay Olivecity mağazalarını hizmete sokan Tekzen, Eylül ayında 23. mağazasını Kayseri’de açtı.
Sektöründe yer alan toplam 46 mağazanın yarısına sahip olan Tekzen, böylece Türkiye’nin en hızlı büyüyen yapı market zinciri olmayı da sürdürüyor.

Yurtdışına açılan ilk Türk!
Yurtiçindeki mağazalarının ardından 1994’te kurulduğundan beri hedeflediği, yurtdışına açılan ilk ulusal yapı market zinciri olma hayalini de gerçekleştirmiş olan Tekzen, 1 Eylül tarihinde Romanya’daki ilk mağazasını da hizmete sundu. Böylece yurtdışına açılan yüzde yüz yerli sermayeli ilk Türk yapı market zinciri ünvanını da elde etmiş oldu.

“Zeminden çatıya eviniz için aradığınız herşey” sloganıyla ürün portföyünü oluşturan Tekzen, sadece bir yapı market değil, ev, yapı hobi ve bahçe market olarak tanınıyor. Tekzen, 40 bin çeşidin üzerindeki ürün yelpazesi, kolay ulaşılabilir mağazaları ile Türkiye’nin yapı marketi olmayı sürdürüyor.

Hizmet verilen reyonlar
Sıhhı tesisat, boya, halı, mobilya, ev tekstili, ev gereçleri, elektrik, aydınlatma, bahçe, el aletleri, oto, inşaat malzemeleri…