Her Şey 'İş Geliştirme' ile Başlar



Garanti Koza İnşaat bünyesinde Gayrimenkul Koordinatörü olan Gürler Ünlü, 'Hiçbir Şey Bedava Değildir' adlı e-kitabında 'iş geliştirme' konusuna odaklanarak konuya daha geniş bir perspektiften yaklaşmanın önemine değiniyor.

'Hiçbir Şey Bedava Değildir'… Temel olarak iş geliştirme konusuna odaklanan bu e-kitap, öncelikle 'Gayrimenkul Geliştirme'nin diğer iş kollarından farklı olmadığını hatırlatarak söz konusu iş kolunun, iş geliştirmenin temel prensiplerine uygun hareket etmek zorunda olduğunu belirtiyor.

Öncelikle "doğru işi almanız gerekir" diyen Ünlü, bunu başarabilmek için, alışılmış kalıpların dışına çıkılmasının gerekliliğine ve gayrimenkul iş geliştirmeye farklı bir açıdan bakmanın önemine vurgu yapıyor.

Çalışmada; 'Strateji ve Organizasyon', 'Değerlendirme' ve 'Karar Sonrası' ana başlıkları altında  "Türk gayrimenkul sektöründe kabul gören ancak değişmesi veya iyileştirilmesi gereken 20 düşünce ve/veya uygulama" yer alıyor. Bu kapsamda bir defa daha "her şey 'iş geliştirme' ile başlar" diyen Ünlü, Hiçbir Şey Bedava Değildir'de 'strateji', 'organizasyon' ve 'kabiliyetler' kavramlarının üzerinde önemle duruyor.

Hiçbir Şey Bedava Değildir adlı e-kitaba ulaşmak için tıklayınız.