Hibsan'dan Açılı Davlumbaz



Hibsan’ın yeni davlumbaz serisindeki açılı davlumbazlar, farklı tasarımı, şık görünümü ve kolay temizlenebilme özelliğiyle çok ayrıcalıklı.

Hibsan LD 31, LD 32 ve LD 34 davlumbaz, 800 m³ havalandırma kapasitesiyle sadece yemek kokularını gidermekle kalmıyor, mutfakları adeta keyifli bir dinlenme alanına dönüştürüyor. Ürün, üzerindeki halojen lambaları ile pişirme alanının uygun bir şekilde aydınlatılmasını sağlıyor. Böylece zamanının büyük bölümünü mutfakta geçirenleri, yemek kokularından uzak ve hoş aydınlatılmış bir mutfağa kavuşturuyor.

Yeni açılı tasarımlarıyla mutfaklara ayrı bir şıklık getiren Hibsan LD 31,32 ve 34 davlumbaz serisi görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyor. Davlumbazların filtreleri inox panellerin arasında gizli olup bu panellerin üstü silinerek kolayca temizleniyor. Böylece bulaşık makinesinde yıkanabilen metal filtrenin kullanım süreside uzamış oluyor.

Avantajlar bunlarla sınırlı değil! Otomatik emiş gücü ayarlı Hibsan davlumbazlar yemeğin pişmesinin ardından mutfakta kalan kokuları tamamen gideriyor. Üstelik bunu, kullanıcının herhangi bir ayarlama yapmasına gerek kalmadan kendisi otomatik olarak yapıyor. Mutfağı 10 dakika havalandırarak, bu süre sonunda kendiliğinden kapanıyor.