Hızlı, Temiz ve Hassas Fayans Kesimi: ‘Bosch GTR 30 CE Professional’ ve ‘Bosch GTD 1 Professional’



Bosch Elektrikli El Aletleri profesyonellerin hayatını kolaylaştıracak çözümler üretmeye devam ediyor. Yeni piyasaya sunulan Bosch Fayans Frezesi GTR 30 CE Professional ve Bosch Fayans Tezgâhı GTD 1 Professional yenilikçi özellikleriyle fayans kesiminde yüksek verim sağlıyor.

Bosch Elektrikli El Aletleri’nin iki yeni ürünü Bosch Fayans Frezesi GTR 30 CE Professional ve Bosch Fayans Tezgâhı GTD 1 Professional, fayans ustalarının hayatını kolaylaştırıyor.  Bosch Fayans Frezesi GTR 30 CE Professional fayans kesiminde hızlı ve hassas çalışabilmeye olanak sağlarken; Bosch Fayans Tezgâhı GTD 1 Professional hafif ve kompakt yapısı sayesinde kesim işlemini pratik ve verimli bir hale getiriyor.

Bosch Fayans Frezesi GTR 30 CE Professional

Bosch Fayans Frezesi GTR 30 CE Professional, 30 bin rpm devri, 670 vat motoruyla 3 santimetre kalınlığa kadar fayanslarda zahmetsiz kesim sağlıyor. Bosch GTR 30 CE, hassas kesime imkan veren elmas uçlu delme ve elmas frezeleme bıçağı ile ustaların en büyük yardımcısı oluyor.

Kesim işlemi sırasında kullanıcının optimum görüş açısına sahip olmasını mümkün kılan kompakt dizaynı ile dikkat çeken Bosch GTR 30 CE, dikey kullanıma da olanak veriyor. Bosch GTR 30 CE’nin entegre edilmiş emme sistemi sayesinde ustalar tozsuz bir ortamda çalışma imkanına kavuşuyor.

Bosch Fayans Tezgâhı GTD 1 Professional

Bosch Fayans Tezgâhı GTD 1 Professional’ın sağlam mengenesi ve köşe tırnakları sayesinde fayans işleri tek elle, hızlı ve kolayca yapılabiliyor. Bosch GTD 1 Professional, 60x60 santimetre büyüklüğünden, 6-30 milimetreye kalınlığa kadar fayansları tutmak için rahatlıkla kullanılabiliyor. Bosch GTD 1 Professional kompakt yapısı ve 3 kilo 750 gramlık ağırlığıyla ustalar için taşıma kolaylığı da sağlıyor. Bosch GTD 1’de aksesuarların konabileceği ayrı bir bölüm ile sık kullanılan fayans kesim şekilleri için bir de şablon bulunuyor.