Hollandalı Ünlü Mobilya Markası "Leolux" Addresistanbul'da!



77 yıllık tecrübe ve uzmanlığa sahip dev mobilya markası  "Leolux" MSD  Distribütörlüğünde addresistanbul ev ve dekorasyon merkezinde açıldı.

Jane Worthington, Stefan Heiliger, Cuno Frommherz gibi ünlü tasarımcılar tarafından tasarlanan, lüks, konfor ve fonksiyonellik kavramlarını bir araya getiren "Leolux" mobilyaları, prestijli tasarım ödülü "reddot design award" başta olmak üzere pek çok uluslararası  tasarım ödülünün de sahibi...



Kaliteli malzeme, ileri teknoloji ve üstün el işçiliğini modern tasarım anlayışıyla sentezleyen "Leolux", zengin renk yelpazesine sahip deri ve kumaş seçenekleri, oturma gruplarında sunduğu ergonomik çözümler, dikiş detaylarındaki renk ve biçim çeşitliliğiyle kişinin kendisine özel mobilyalar yaratmasına imkan veriyor.

Leolux tamamen doğal, kaliteli bir dokunuş hissi yaratan ve son moda renklere sahip 10 farklı gruptaki 300 çeşit deri seçenekli ürünlerine ilave olarak ‘De Ploeg’, ‘Kvadrat’, ‘Fanny Aronsen’ ve ‘Alcantara’ gibi ünlü üreticilerin kumaşlarından oluşan 200 çeşitlik çok özel ürün yelpazesine de sahip. Bunun dışında ‘Seatwear’, ‘Motivi by Alcantara’ ve ‘Calata koleksiyonu’ başta olmak üzere Leolux koleksiyonunda özel Leolux kumaşlarından üretilen tasarımlar da yer alıyor. Özel olarak Leolux’un sunduğu lake ve renklere göre tasarlanmış olan bu kumaşlar mükemmel kombinasyon seçenekleri sunuyor.



Leolux koleksiyonu, mekan atmosferine uyum sağlamak üzere cilalanmış ya da renklendirilmiş dayanıklı ahşap ve masif çeşitlerine sahip. İleri lakeleme teknikleri ile en sevilen renklerin farklı malzemeler üzerinde uygulanması mümkün. Böylece çaba sarf etmeden mükemmel kombinasyonlar oluşturabilirsiniz. 

28 Şubat tarihine kadar, açılışa özel tüm ürünlerde yüzde30 indirim imkanını sunan Leolux markasının, keyfi konfora, konforu lükse dönüşmesine tanık olmak için addresistanbul'daki mağazası ziyaret edilmeye değer…