Hoşgeldin NANOTEK



Türkiye inşaat sektörüne, kaliteli malzeme ve hizmet sunmak üzere yola çıkan yeni bir firma daha katıldı. Degussa YKS'nin Marmara Bölgesi'ndeki tek yetkili distribütörü olan NANOTEK Teknik Yapı Malzemeleri Pazarlama A.Ş. 22 Şubat 2006 tarihinde merkez ofisinde düzenlediği kokteyl ile sektöre "merhaba" dedi.

Degussa YKS, Nanotek ve bayilerinin yönetici ve çalışanlarının hazır bulunduğu kokteylde açılış konuşmasını yapan Degussa YKS Genel Müdürü Cüneyt Dayıcıoğluü, "Degussa Construction Chemicals'ın uluslarası bilgi ve teknolojisi ile üretilen Degussa YKS ürünlerinin Marmara Bölgesi'ndeki müşterilere daha hızlı ve daha kaliteli bir hizmet ile ulaştırılması amacıyla Marmara Bölgesindeki 5 Ana Dağıtıcı Bayi tarafından kurulan NANOTEK'in Degussa YKS'nin Marmara Bölgesindeki beklentilerine yanıt verecek profesyonel kadrolardan oluştuğunu söyledi.

Marmara Bölgesi'ndeki 'yapı kimyasalları sektörü' liderliğini sürdürecek kapasiteye ve olanaklara sahip olduğunu ifade eden Dayıcıoğlu, Degussa YKS, Nanotek ve Bayilerin birlik, beraberlik ve bütünlük içinde çalışarak bölgedeki ortak hedeflere ulaşacaklarını söyledi.
Dayıcıoğlu, "Türkiye'ye böyle bir oluşum kazandırmaktan son derece mutluyuz. Stratejik çalışma, vizyonlu bakış açışı ve Degussa bilgi birikimini ülkemize yansıtma misyonuna sahip Nanotek ve Nanotek Bayileri, Türkiye'nin kaliteli yapı ve yaşamının oluşumuna büyük katkı sağlayacaktır" dedi.