Hotpoint-Ariston'dan Yeni Evleneceklere Çeyiz Setleri



Hotpoint-Ariston tarafından yeni evlenenlere özel indirimli fiyatlarla satışa sunulan çeyiz setleri ile artık ev kurmak çok daha kolay. Ayda 79 ve 97 TL’den satışa sunulan buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesinden oluşan yeni Hotpoint-Ariston çeyiz setleri evlilik hazırlığında olan pek çok çifte özel alternatifler sunuyor.

Peşin fiyatı 2 bin 99 TL olan ve Türkiye Ekonomi Bankası’ndan kredi kullanılarak ayda 79 TL’den taksit imkanı ile satışa sunulan çeyiz setinde yer alan Hotpoint-Ariston MTM 1901 çift kapılı buzdolabı hijyen kontrol sistemi ve 435 litre iç hacim ile dikkat çekiyor. Kuvvetli, normal, ekonomik, hızlı yıkama ve duşlama olmak üzere 5 yıkama programı bulunan LBF51 A sınıfı bulaşık makineleri ise yeni evlere çiftlere ekonomik çözümler sunuyor. Çeyiz setinde yer alan ARL85 A sınıfı çamaşır makineleri ise 5 kilogram yıkama kapasitesi, 800 devir, 16 yıkama programı ve kolay ütü fonksiyonuna sahip.

Türkiye Ekonomi Bankası’ndan kredi kullanılarak ayda 97 TL taksit imkanı ile satın alınabilen ve peşin fiyatı 2 bin 449 TL olan Hotpoint-Ariston çeyiz setinde ise MTM 0811 No-Frost buzdolabı hijyen kontrol sisteminin yanısıra 380 litre iç hacme sahip. Yeni evlenen çiftlere sunulan bu çeyiz setinde yine aynı şekilde kuvvetli, normal, ekonomik, hızlı yıkama ve duşlama olmak üzere 5 yıkama programı bulunan LBF51 A sınıfı bulaşık makineleri bulunuyor. Bu çeyiz setinde yer alan ARXL105 A sınıfı çamaşır makinesi ise 6 kilogram yıkama kapasitesi ve bin devir gücü sunuyor. 16 yıkama programı ile dikkat çeken çamaşır makinelerinin aynı zamanda yeni evlenecek çiftlere özel bebek programı da bulunuyor.

Su, elektrik ve zaman tasarrufu sağlarken modern görünümleri ile yeni evli çiftlerin gözdesi olmaya aday Hotpoint-Ariston’un yeni çeyiz setleri tüm Hotpoint-Ariston bayilerinde satışa sunuluyor. 

Indesit Company

Indesit Company Avrupa’nın ikinci, dünyanın beşinci büyük ev aletleri üreten kuruluşu. Hâlen yönetim kurulu başkanı olan Vittorio Merloni tarafından 1975’de kurulan şirketin hisse senetleri, 1987’den bu yana Milano’da işlem görüyor. Indesit, Hotpoint-Ariston ve Scholtès ana markalarından oluşan Indesit Company, 2006’dan beri 16 milyondan fazla ev aleti satarak, 3,4 milyar Avro satış rakamına ulaştı. Indesit Company’nin dünya çapında 17 üretim tesisi, 24 ticari şubesi ve 17 binin üzerinde çalışanı bulunuyor.