IAPS 19. Uluslararası “Çevre, Sağlık ve Sürdürülebilir Gelişmeler” Toplantısı



IAPS, 19. Uluslararası toplantısını “Çevre, Sağlık ve Sürdürülebilir Gelişmeler” (Environment, Health and Sustainable Development) konusunda 11-16 Eylül 2006 tarihleri arasında Mısır Yeni İskenderiye Kütüphanesi’nde düzenleyecek.

Program kapsamında, ana konuşmacı katılımları, seminer sunuşları, sempozyum, poster sunuşları, IAPS network buluşmaları, genç doktora araştırmacıları çalıştayları, açılış resepsiyonu, kapanış yemeği ve ilginç gezi programları gerçekleştirilecek. Toplantıda tartışılacak temaların üst başlıklarını; Çevre ve Sürdürülebilir Gelişmeler, Sağlık ve Sürdürülebilir Gelişmeler, Sosyo-kültürel Meseleler ve Sürdürülebilir Gelişmeler oluşturmakta.

Toplantıya paralel olarak düzenlenen “Genç Araştırmacılar Çalıştayı”, her disiplinden doktora öğrencilerine tezlerini ve araştırmalarını sunmak için bir ortam sunacak. 2 oturum yöneticisi tarafından düzenlenecek 45'er dakikalık sunumlarla, doktora öğrencileri projelerini geniş bir izleyici kitlesine sunma ve tartışma imkanı bulacak.