Dumankaya'dan Kurtköy'e F1'den Sonraki En Büyük Yatırım



Dumankaya İnşaat Kurtköy'de yeni bir konut projesi başlattı. 130 milyon dolarla Formula 1 ve Sabiha Gökçen'den sonra en değerli üçüncü yatırım olan 'Trend' projesinde 65-151 metrekarelik konutlar 72 milyardan başlayan fiyatlarla satılacak.

Dumankaya İnşaat, İstanbul'un son zamanların en çok gelişen bölgesi Kurtköy'de yeni bir projeye start veriyor, istanbul Park Pisti ve Sabiha Gökçen Havaalanı yakınında kurulacak 'Trend' projesi, 100 bin metrekare arazi üzerine inşa edilecek 26 blokta bin 286 daireden oluşacak.

65 metrekare 1 + 1 stüdyo dairelerden, 151 metrekare 3+1 dairelere kadar farklı tiplerde sunulan daireler 72 bin 600 YTL ile 160 bin 850 YTL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulmaya başlandı. Şubat 2006'da inşaatı başlayacak proje kapsamında 48 aya kadar sabit taksit seçeneği bulunuyor. Üç etapta satışa sunulacak dairelerin ilk etabı ise 2008'in Ağustos ayında teslim edilecek. Projenin 130 milyon dolarlık bir değer oluşturacağını ve Formula 1 ve Sabiha Gökçen'den sonra bölgedeki en büyük yatırım olduğunu belirten Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, "Kurtköy Bölgesi, yatırımı tamamlanan üniversite alanları, istanbul Park, Sabiha Gökçen Havalimanı, yapılmakta olan lüks villa ve konut projeleriyle cazibe merkezi oldu. Bölgeyi bu yüzden seçtik" diye konuştu.

Ziyaretçileri lobi görevlisi karşılayacak
Evde otel konforu sağlamayı planlanan proje kapsamında bekleme, dinlenme ve sanat köşelerinden oluşan lobilerde 24 saat residence hizmeti verilecek. Blok sahiplerine temizlik, öğrenci servisi asistanlığı, posta dağıtımı, çamaşırhane, kuru temizleme ve teknik yardım gibi hizmetler verilecek. Ziyaretçiler ise lobi görevlisi tarafından karşılanacak ve ev sahibinin onayı ile içeri alınacak.

Projede, süpermarket, güzellik salonu, eczane, butik, kreş, kuru temizleme, cafe, restoran gibi pek çok birimden oluşan bir alışveriş merkezi inşaatı da yer alacak. Proje kapsamında kapalı ve açık havuz, sauna, Türk hamamı, jakuzi, buhar odası, SPA merkezi, 7 adet gölet de yer alıyor.