Ideal Standard’dan “Melange Serisi”



Ideal Standard Melange Serisi, minimalist ve duyarlı tasarımıyla banyoları eşsiz bir zarafetle buluşturuyor. Düz geometrik şekilleri, yumuşatılmış çizgiler ile tamamlayan seri, tasarımsal şıklığının yanısıra sahip olduğu teknoloji ile de kullanıcısına birçok avantaj sağlıyor.

German Design Award sahibi Melange Serisi, zarif ve yumuşak hatları ve rahat kullanımı ile şık banyolara uygun çözümler sunuyor. 5 lt/dk su tüketimi ve Click Kartuş özelliği ile yüksek performans, rahatlık, tasarruf ve konfor sağlayan seride; küvet, duş, lavabo ve banyo bataryası bulunuyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Minimum Isı Kaybı ve Doğalgaz Tüketimi
Melange Serisinde, Ideal Standard’ın geliştirdiği teknolojiler arasında yer alan Cool Body, Isı Limitleyici, Esay Fix ve Gizli Perlatör özellikleri bulunuyor. Kontrollü bataryalar ve akıllı sistemler ile lavabo bataryalarında ısı kaybı minimuma indirilerek istenilen sıcaklıktaki su anında kullanıcıya iletiliyor.  Isı kaybının önlenmesi nedeniyle tüketilen doğalgaz performansını da düşüren Blue Teknoloji sayesinde ev ekonomisinde de tasarruf sağlanıyor. Ayrıca ısınmayan ana metal gövde sayesinde Cool Body teknolojisine de sahip olan bataryalar, el yakmıyor ve özellikle çocuklar için maksimum güvenlik sağlıyor.