Ideal Standard’ın HygenIQ ve Aquablade Teknolojileri



Ideal Standard, dünyada bir ilki gerçekleştirerek hayata geçirdiği HygenIQ pisuar teknolojisi ve üstün sifon performansı sunan inovasyonu Aquablade teknolojisi ile banyolarda maksimum hijyen sağlıyor ve bu mekanları en güvenilir yaşam alanlarına dönüştürüyor. Ideal Standard Satış ve Pazarlama Direktörü Emre Kılıç, ev ve genel kullanım alanları için geliştirdikleri teknolojilerle hijyen konusundaki hassasiyetlerini göz önüne serdiklerini ve bu alandaki çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini vurguluyor.

Su sıçramasını engelliyor, bakteri oluşumunu önlüyor!

HygenIQ pisuar teknolojisi, iç duvar yapısı sayesinde idrar sıçramasını engelliyor. HygenIQ ile birlikte pisuar etrafına ve dışına idrar bulaşması önlenirken, tuvaletlerde sıklıkla yaşanan bakteri ve hastalık oluşumu en aza indiriliyor. HygenIQ teknolojisi, geleneksel pisuarlarda sağlığa zararlı organizmaların üremesine ve kir birikmesine neden olan kanalı ortadan kaldıran Rimless özelliği ile maksimum hijyene ulaşılıyor.

Yüzde 100 temizlik ve hijyen

Aquablade teknolojisi kullanılan klozetler, üstün tasarımı ve su sıçratmayan özelliği ile diğer kanalsız klozetlerden farklılaşıyor. ‘’Microslot’’ teknolojisinin kullanıldığı Aquablade ile su tıpkı bir şelale gibi tüm hazneye eşit olarak dağıtılıyor. 360 derece yıkama kanalı ve su perdesi teknolojisi ile klozetin arka, ön ve yan olmak üzere tüm bölgelerine ulaşan su %100 temizlik ve hijyen sağlıyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu