İklimsa Serinletmeye Devam Ediyor



Dünyaca ünlü markaların seçkin ürünlerini tek çatı altında toplayan "Türkiye’nin İklimlendirme Merkezi" İklimsa, Türkiye genelindeki 216 İklimsa merkezinde yüzden fazla farklı model klimayı uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla tüketicilerinin beğenisine sunuyor.

Dayanıklılığıyla yıllara meydan okuyan, estetik tasarım ve yüksek enerji sınıfına sahip Mitsubishi Heavy Industries duvar ve yarı ticari tip klimalar, tüm ürün gamıyla sadece İklimsa merkezlerinde ve iş ortaklarında bulunuyor. Mitsubishi Heavy duvar tipi klimalardan ZJX serileri, endüstrinin yüksek COP değerlerine ve gelişmiş inverter teknolojisine sahip; ZJ- DXK inverter modelleri ise önemli ölçüde enerji tasarrufu imkânı veriyor.

Alerjen rahatsızlıklarının arttığı bu dönemde ise, Sharp duvar tipi klimalar; hava ile taşınan küf, alerjen, mite ve virüsleri etkisiz hale getiren plasmacluster teknolojisi ile sağlıklı ve konforlu bir yaşam sağlıyor.

Çevre ve insan sağlığı konusunda uzman Japon menşeli General; split ve multi cihazların yanı sıra, Airstage V2 seri VRF sistemleri ile çevre dostu R410A gaza sahip inverter kontrollü 49 farklı iç ünite modeli ile seçim özgürlüğü tanıyor. Aynı zamanda çok geniş kontrol seçeneklerine sahip General Airstage V2 serisi, kablolu ve kablosuz uzaktan kumandalar ile bireysel kontrol, merkezi kontrol ve bina yönetimi kontrol seçenekleri gibi çeşitli kontrol sistemlerini temin etmek de mümkün.  

Tasarıma önem veren tüketiciler için A sınıfı, ekonomik Sigma Inverter klimalar ise aynı zamanda sağlık dostu filtreleri ile kullanıcıları sevindiriyor.

Mitsubishi Heavy Industries SRK-ZJX

İklimsa’nın bünyesinde yer alan, Mitsubishi Heavy Industries’in SRK35ZJX-S duvar tipi klima modeli gelişmiş teknolojisiyle kullanıcılara ekonomik çözüm sağlıyor. 4,48 COP (performans katsayısı) değeri ve A enerji sınıfı özelliği ile düşük hızdan, yüksek hıza sorunsuz çalışabilen gelişmiş vektör kontrolü teknolojisine sahip yeni inverter özelliği sayesinde düşük hız aralığında da iyi performans sergiliyor. SRK35ZJX-S duvar tipi klima modeli aynı zamanda da konforlu soğutma ve ısıtma işlevi sağlıyor.

Bu üründe ozon inceltme katsayısının “0” olması ile nitelenen R410A soğutucu gazı kullanılıyor. Şık ve estetik iç üniteleriyle bu klimalarda, havanın akım yönü, odanın yapısına uyacak şekilde tasarlanabiliyor ve otomatik kanat modu ile cihaz, otomatik olarak soğutma, ısıtma ve nem alma fonksiyonları için en uygun salınım açısını seçebiliyor. Bulunulan odanın her köşesine eşit seviyede ideal hava dolaşımını sağlamak için SRK235ZJX-S modelinde, jet motorlarının kanat şekilli tasarımlarında kullanılan CFD (Sayısal Akışkanlar Dinamiği) sistemi uyarlandı.

Cihazın normal çalışması tamamlandıktan sonra, içerisinde küf oluşumunu engellemek için kendi kendini temizleme özelliği mevcut olup bu fonksiyon kullanıcı tarafından aktif veya pasif hale getirilebiliyor. Temizlik işleminin yapılması ortam kalitesini korurken cihaz parçalarının da ömrünü uzatıyor. Bununla beraber alerjenleri, tüm bakteri çeşitlerini, küfleri ve virüsleri ortadan kaldıran alerjen filtresi ve kötü kokulara neden olan molekülleri yok eden fotokatalitik yıkanabilir koku filtresi sayesinde odadaki hava her zaman taze ve temiz kalıyor.