İlginç Tasarımlar Bu Fuarda



Bu yıl 5.'si gerçekleştirilecek olan Interlıght istanbul 2006 Aydınlatma, Tesisat ve Bina Otomasyonu Fuarı'nda, yeni ürünlerin yanısıra kullanım alanları farklı olan eşyalardan yapılan ilginç tasarımlar da sergilenecek. Süzgeçten kevgire, şemsiyeden abajur şapkasına kadar pek çok ürünün birer lamba olduğunu göreceğiniz farklı tasarımların yer aldığı sergi, fuar ziyaretçilerini bekliyor.

Interlight İstanbul 2006 Fuarı, dünyadaki son ışıklandırma teknolojilerini ve tasarımlarını evlerinize taşımaya hazırlanıyor. Evlerde, ofislerde, iş merkezlerinde kullanılan ışıklandırma sistemlerini sıradanlıktan çıkaran modern dizaynlar, dekorasyon trendleri ile buluşan çağdaş yorumlar ve dekorasyonun gücünü ortaya çıkaran son teknoloji ışık sistemlerinin hepsi bu fuarda görücüye çıkıyor.

Aydınlatma armatürleri, avizeler, aplikler, abajurlar, masa lambaları, ışık kaynakları, led teknolojileri, aydınlatma gereçleri, bina ses-ışık diafon sistemleri, optik algılama sistemleri ve yönlendirme-aydınlatma sistemlerinin yer alacağı fuar, evini aydınlatmak isteyen herkesin ilgisini çekecek.

Ev ve ofis dekorasyonlarına hakim olan neo-klasik anlayışın 2007'de yıkılacağının müjdesini veren Interlight İstanbul 2006 Fuarı'nda, geometrik desenlerin otantik yaklaşımlarla yorumlandığı yeni dizaynlar ilk kez görücüye çıkacak. Salondan yatak odasına, mutfaktan banyoya, çocuk odasından çalışma odasına kadar ev aydınlatmaları için birbirinden ilginç, modern ve teknolojik tasarımlar bir arada bulunacak.