Inlinefest



Etkinlik Metni:

Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği Gala ile üyelerine unutulmaz bir gece yaşatan İçmimarlar Odası İstanbul; bu yıl da yepyeni bir etkinlikle tasarım dünyası ile buluşmaya hazırlanıyor. Bu seferki etkinlik bir gala değil, festival. Üstelik mesafeleri aşan, sınırların ötesine geçen bir etkinlik olacak. Korona virüs nedeniyle pek çok etkinliğin dijital ortamdan yapılmasına alıştık. İçmimarlar Odası’nın planı ise bunu bir adım daha ileriye taşıyarak dijital bir festival gerçekleştirmek. 30-31 Mayıs tarihleri arasında İçmimarlar Odası İstanbul Şubesi tarafından gerçekleştirilecek Inline Fest; canlı sohbetlerden, online workshoplara, interaktif sergilerden, müzik performanslarına uzanacak bir içerikle Art’ı Mekan Dergisi partnerliğinde düzenlenecek. 

 

Reklam Goruntulenme Bolumu

 

İçmimarlar Odası İstanbul Şubesi’nin şu anki iletişim biçimimize uygun dijital platformda düzenleyeceği iki günlük tasarım etkinliği; tüm üyelerinin dahil olacağı interaktif bir yapıda gerçekleşecek. Atölyelerden tasarımcı sohbetlerine, marka söyleşilerinden müzik performanslarına uzanan birçok etkinliği içinde barındıran festival; 30-31 Mayıs tarihleri tüm gün boyunca devam edecek. Festival konuşmacıları arasında Wangan Studio, İrem Başer, Erhan Sağır, Renda Helin, Derin Sarıyer, Ofist Yasemin Arpaç, Şule Koç, Gizem Aytaç gibi değerli isimler yer alıyor. Canlı sohbetlerden, online workshoplara, interaktif sergilerden, müzik performanslarına uzanacak "Inlinefest" hem içeride olmayı hem de online olma halimizi bir avantaja çeviriyor.

Paniği tasarımla atlat

Pandemi ile birlikte gündeme gelen tek mekanda yaşama hali İçmimarlar Odası tarafından düzenlenecek "Panik Odası Tasarım Yarışması”nın da çıkış noktası oluyor. Tasarımcılardan “Tek mekanda hayat geçer mi? sorusunu tasarımla cevaplamaları ve insanoğlunun her dönem yaşayabileceği bir panik odası tasarlamaları isteniyor. Profesyonel ve öğrenci kategorisi olan yarışmanın son teslim tarihi 28 Mayıs. Detaylar için tıklayınız.