Erdemir, Kalite, Çevre Ve İSG Tekkiklerini Başarıyla Tamamladı

Erdemir, kurumsal mükemmellik uygulamalarındaki başarısını, TSE (Türk Standartları Enstitüsü) tetkiklerinde bir kez daha kanıtladı. Her yıl düzenli olarak denetimlerini yineleyen TSE'nin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Entegre Kalite, Çevre ve İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemleri tetkikleri Erdemir'de başarıyla tamamlandı.

Erdemir'den yapılan açıklamaya göre, tüm proseslerinde performansını sürekli ileri götüren Şirket, yapılan denetimler sonucu Kalite ve İSG'de uygunluğu tescil edildi. Çevre Yönetim Sistemi sisteminde ise standartta bu yıl yapılan revizyon nedeniyle yeniden belgelendirmeye tabi tutulan Erdemir bu kapsamda "2005 versiyon belge" almaya hak kazandı.

Açıklamada şöyle devam edildi: "Tetkiki gerçekleştiren heyet tarafından diğer kuruluşlara örnek teşkil edecek iyileştirme ve gelişmeler kaydettiği vurgulanan Erdemir, bu başarısını tüm seviyelerden ve fonksiyonlardan çalışanlarımızın sistemlerin gereklerini yerine getirmesiyle sağlamaktadır. Ülkemizde sürdürülen kalite ve mükemmellik çalışmalarının en önemli destekçilerinden ve öncülerinden olan Erdemir, sürekli iyileştirme ve gelişme düşüncesiyle dünya markası olma yolunda bundan sonra da kararlılıkla yürümeye devam edecektir."