İnşaat Sektörü 'TİMFED Zirvesi’nde Buluşacak



Sektörün öncü kurumlarını bir araya getirerek, sektöre yön verecek vizyonlar elde etmek amacıyla bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan TİMFED Zirvesi'nde 'Sektördeki Temel Sorunlar', 'Kentsel Dönüşüm Riskleri ve Fırsatları', 'Bayi – Üretici – Tüketici İlişkilerinde Gelişim Potansiyeli', 'Sektörün Geleceği ve Küresel Fırsatlar', 'Ekonomik Gelişmelerin Sektöre Etkisi' gibi önemli başlıklarla sektöre ışık tutulacak.

TİMFED Zirvesi, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, TOBB Başkanı M. Rıfat Hisacıklıoğlu, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, TİMFED Başkanı Kemal Çelik’in açılış konuşmalarıyla başlayacak. Konuşmaların ardından gerçekleşecek panelde, Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Kerem Alkin’in oturum başkanlığında, TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, İSO Meclis Başkanı Zeynep Bodur Okyay, İBB Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı, İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Dündar Yetişener, Sinpaş GYO Başkanı Avni Çelik, sektörü masaya yatıracaklar.

Sektör paydaşlarını bir araya getirerek ve sektörün sorunlarını tespit ederek çözümler üretmek için fikir alışverişinin sağlanacağı TİMFED Zirvesi, TİMFED ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin stratejik ortaklığında, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Yıldız Teknik Üniversitesi’nin işbirliği ile gerçekleşiyor. TİMFED, gerçekleştirilecek zirve ile sektöre artı değer katarken; aynı zamanda sektöre yön verecek vizyonlar elde etmek, sektördeki temel sorunları ortaya koymak, sektör için önemli bir iletişim platformu oluşturmak, bayi-üretici-tüketici ilişkilerinde gelişim potansiyeli belirlemek ve ekonomik gelişmelerin sektöre olan etkilerini analiz etmeyi hedefliyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu


Program

13:00 – 13:30 / Kayıt ve ikram

13:30 – 15:00 / Açılış oturumu

Kemal Çelik, TİMFED Başkanı    
Prof. Dr. İsmail Yüksek, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü              
M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Başkanı
Nihat Zeybekçi*, T.C. Ekonomi Bakanı
İdris Güllüce*, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanı
Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu*, T.C. Başbakanı

15:00 – 17:30 / Panel: 'İnşaat Sektöründeki Riskler, Sorunlar ve Küresel Fırsatlar'

Prof. Dr. Kerem Alkin, Nişantaşı Üniversitesi Rektörü  (Oturum Başkanı )
M. Ergün Turan, TOKİ Başkanı
Zeynep Bodur Okyay, İSO Meclis Başkanı
Dr. Hayri Baraçlı, İBB Genel Sekreteri
Dündar Yetişener, İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı
Avni Çelik, Sinpaş  GYO Başkanı

18:30 – 20:30 / Gala yemeği