İnsan Gücünü Elektrik Enerjisine Dönüştüren Kapı



Monador Otomatik Kapı Sistemleri, Türkiye ve Türki Cumhuriyetleri bölge ana temsilcisi olduğu Hollandalı Boon Edam firmasının, özellikle dünyada doğa ve yeşilin korunmasına yönelik çalışmaların arttığı günümüzde piyasaya sunmuş olduğu "Enerji Üreten Döner Kapısı NRG+2" ürününü müşterilerin beğenisine sunuyor.

Boon Edam International, 1 Şubat 2012 tarihinde yeni "Enerji Üreten Döner Kapısı NRG+2" modelini tanıttı. Yeni NRG+2 teknolojisini Tourniket döner kapı modeli ile birleştiren Boon Edam’ın enerji tasarruf ederken, aynı zamanda enerji de üretebilen döner kapısı, bina girişlerinde "yeşil" giriş konseptinin yaratılmasını mümkün kılıyor.

10 yılı aşkın bir süredir enerji üreten döner kapı fikri üzerinde çalıştıktan sonra 2008 yılında Boon Edam dünyanın ilk "Enerji Üreten Döner Kapı"sını üretti. İlk modelin (NRG+) başarısı ile firma enerji üretim konseptini geliştirmeye devam ederek şimdi NRG+2 modelini piyasaya sürüyor.



Royal Boon Edam International B.V, Üretim Müdürü Dirk Groot "Müşteriler, dünyanın ilk enerji üreten döner kapısına çok olumlu tepkiler verdiler. Biz de son teknolojiyi kullanıp ürünümüzü geliştirdik ve Boon Edam ürün portföyüne ekledik" dedi.

NRG+ 2, yüzde 50’ye kadar daha fazla güç çıkışı, geliştirilmiş geri besleme göstergeleri, dizaynındaki esneklik ve güneş enerjisi güç bağlantısını mümkün kılan yeni enerji üretim sistemini ön plana çıkartıyor. Bu özelliklerin birleşimi ile enerji üreten döner kapılar konseptinde daha iyi işlevselliğe ve daha fazla güç çıkışına sahip bir model pazara sunulabiliyor. Böylece daha fazla enerji tasarruf edilirken genel giderlerin azaltılmasına da önemli ölçüde katkı sağlıyor.

Enerji üreten döner kapı sayesinde binaya giren kişiler, son teknolojiyi kullanarak çevreye katkıda bulunan bilinçli bir organizasyon olduğunuzu görecek ve ayrıca NRG+2 ile etkileşimde, kullanıcılar döner kapı kanatlarını iterken gücünü boşa harcamayıp, döner kapının ışıklarının yanmasına katkıda bulunmuş olmaktan da ekstra bir memnuniyet duyacaklar.