Integrity Pencere ve Kapılar, Sağlam, Dayanıklı ve Estetik



"Ultrex® Fiberglass (Cam Yünü) Pencere ve Kapılar", İlkay Dış Tic. Ltd. Şti. tarafından sektörün beğenisine sunuluyor. Integrity Pencere ve Kapılar, pultre cam yününden elde edilen, en üstün sağlamlık ve dayanıklılıkta, dünyada benzeri olmayan Ultrex® ile üretiliyor. Dünya’nın en büyük ve en deneyimli üreticilerinden Integrity Marvin elemanlarının yaratıcılığı ve sanatkârlığını, Ultrex®’in güzelliği, sağlam ve bakım gerektirmeyen dayanıklılığıyla buluşturan pencere ve kapılar üretiyor.

Ultrex® Fiberglas, konut, villa, site inşaatları, rezidanslar, gökdelenler, oteller, tatil köyleri, tüm tadilat ve restorasyon uygulamaları, yenileme işleri, iş merkezleri, ticari binalar, ticari binaların tadilatı, pencere ve kapı yenilemeleri alanında kullanılabiliyor.
 
Integrity, üstün sağlamlık ve ömürler boyu süren dayanımı kompozit cam yünü ile kendi patentli yüksek teknolojisi ve akrilik son kat ile elde edilen Ultrex pencere ve kapılar, dünyada hiç bir cam yünü pencerenin sunamayacağı ve hatta PVC pencerenin ulaşamayacağı dayanıklılıkta ve kalitede üretiliyor.

Ultrex® Fiberglass (Cam Yünü) Pencere ve Kapıların almış olduğu kalite ve garanti belgeleri: WDMA, NFRC ve AAMA.