Interface Türkiye Yeni Ülke Müdürünü Seçti



Interface, Türkiye’de 25 yıldan beri, tasarımlarını ve en son teknolojilerle üretilen çevreci ürünlerini, Türk mimar ve tasarımcılarının hizmetine sunuyor. Şirket genişleyen kadrosu ve yeni showroom’u ile Türkiye pazarında müşterilerine daha etkin bir hizmet vermeyi hedefliyor. Interface Türkiye Ülke Müdürü Murat Güney “Interface karo halının özellikle tasarım ve çevreci yaklaşımları konusunda sahip olduğu global liderliğini Türkiye pazarında daha da kuvvetlendirerek sürdürmek istiyoruz.” dedi.

Interface yeni Ülke Müdürü  Murat Güney iş hayatına 1998 yılında Marshall Boya’da ürün sorumlusu olarak başladı. 2008 yılında Marshall Boya’nın Pazarlama Müdürlüğü ve 2010 yılında Satış Müdürlüğü pozisyonlarında görev aldı, hem tüketici hem profesyonel hem de B2B pazarları hakkında satış ve pazarlama projeleri yönetti. Evli olan Güney, İngilizce biliyor.

Interface hakkında

Interface, Amerika kökenli Interface Inc.’in karo zemin kaplama firması.  Interface, dünyada “sürdürülebilir çevrecilik” ilkesini misyon haline getiren ilk firmalardan biri 1990’lı yılların ortalarında 2020 yılına kadar çevre üzerindeki her türlü olumsuz etkisini ortadan kaldırmak adına ilan ettiği “Mission Zero”nun hedefi; firmanın tüm süreçlerini doğrudan etkiliyor. InterfaceFLOR’un dünya çapında aldığı bazı ödüllerden bazıları:

The Environment Agency Sustainable Pioneer Awards 2010, Best Private Sector Organisation Award

Green Apple Award, Environmental Best Practice in 2010

First Quintile in the ARENA Environmental Survey 2010

Business in the Community , National Example of Excellence 2010

Green Business Awards 2010 for Overall Environmental Management

Business in the Community Award for Excellence for Climate Change, 2010

Business in  the Community Big Tick for Climate Change, 2010

A consistent top three ranking in Globescan’s survey of sustainability experts

The Queen’s Award for Sustainable Development, both in 2002 and 2008

Sustainable Manufacturer of the Year, UK Green Building Council and Building Magazine, 2009

Deutscher Nachhaltigkeitspreis (German Sustainability Award), 2009