İş Sağlığı ve Güvenliği Açısından Ergonomi Sempozyumu



Bilindiği gibi hem Avrupa Birliği’ne giriş öncesindeki çalışmalar çerçevesinde ve hem de uluslararası rekabet açısından işletmelerimizde ‘İş Sağlığı ve Güvenliği’nin giderek önem kazandığı açıktır. Bu konunun İnsan Kaynakları, Kalite, Metot Geliştirme, Süreç Analizi, Endüstriyel İlişkiler, Verimlilik vb. konularla çok yakın ve önemli bir ilişkisi olması dolayısıyla, İTÜ Endüstri Mühendisliği ve Türk Ergonomi Derneği olarak yabancı uzmanların, bu alanda çalışan uygulamacıların ve yine bu alandaki Öğretim Üyelerinin katılımıyla İTÜ İşletme Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde 8-9 Mayıs 2007 tarihlerinde “İş Sağlığı ve Güvenliği Açısından Ergonomi” konusunun işleneceği iki günlük bir sempozyum düzenlenecektir.

“İş Sağlığı ve Güvenliği Açısından Ergonomi” Sempozyumu 8-9 Mayıs 2007 tarihlerinde İTÜ Maçka Kampüsü içerisindeki İşletme Fakültesi'nde gerçekleştirilecektir.

Bu sempozyumda kuramsal ve uygulama açısından işletmelerimizde başarıyla gerçekleştirilen uygulamalar sergilenecek ve bu alanda yapılması gerekenler tartışılarak katılımcılara yardımcı olmaya çalışılacaktır.

Ayrıntılı bilgi için http://www3.itu.edu.tr/~ergonomi2007 adresini ziyaret ediniz.