Işıklar 2018 Bayi Toplantısı Gerçekleştirildi



Organizasyon süresince Işıklar yetkilileri tarafından bayi yetkililerine ürün stratejileri ve yeni ürünler hakkında kapsamlı bilgiler verildi. Işıklar Yapı Ürünleri'nin 2017 Yılı Pazarlama Stratejileri ve 2018 Yılı Pazarlama Hedefleri hakkında detaylı bilgiler ise Ürün Yöneticisi Sn. Pınar Özçırpıcı tarafından verildi.

Seminerde MSGSÜ Doç Dr. Mustafa Özgünler ve Yrd. Doç. Ümit Arpacıoğlu yangın güvenliği ve yapı sektöründe doğal malzemelerin önemi hakkında faydalı bilgiler verdi.

Işıklar Ekoklinker ürünü ile ilgili tüm detaylar paylaşıldı. Özellikle yalıtımı kendi içinde olan yeni nesil duvar sistemleri Ekoklinker 20, Ekoklinker 20/S ve Ekoklinker 12 ürünlerini daha yakından tanıtma fırsatı bulundu.

Türkiye ve dünyadan katılım sağlayan Işıklar Yapı Ürünleri bayileri ile özel turnuvalar gerçekleştirilip, keyifli saatler geçirildi. Özellikle carting turnuvasında katılım çok yüksek olup, yarışma süresince tüm bayilerimiz eğlenceli anlar yaşadı.

Son gün Işıklar tarafından bayi yetkilileri adına ödül töreni düzenlendi ve ödüller sahiplerine takdim edildi. Organizasyonda düzenlenen kokteyller ve yemekler ile hem Işıklar yetkilileri hem de bayi yetkilileri birlikte keyifli sohbetler gerçekleştirdi.

Reklam Goruntulenme Bolumu