Isısan Yetkili Servisleri Antalya'da Buluştu



Isısan yetkili servisleri, Antalya’da yıllık servis toplantısı için bir araya geldi. Türkiye ve yurtdışından Isısan’ın 330 yetkili firmasının yer aldığı etkinliğe katılanlar, ürünler ile ilgili son gelişmeler, yatırımlar hakkında bilgi sahibi olurken, uzman eğitimcilerin verdiği eğitimlerle yetkinliklerini güçlendirdiler.

Antalya Kemer Prestige Otel'de dört gün süren toplantıya Isısan’ın Türkiye ve yurtdışından 330 yetkili servis firması katıldı. Toplantıda katılımcılar yıllık değerlendirmeler yaptılar ve Mutlu Müşteri Yaratma Semineri’ne katıldılar. Isısan yetkili servislerinin takım ruhu ve fark yaratmak parolası ile bir araya geldiği etkinlik, profesyonel eğitimcilerin verdiği seminer ile pekiştirildi.

Yıllık toplantıda ayrıca Buderus, Daikin, Goodman ve Amana markalarındaki yeni gelişmeler anlatıldı. Buderus ve Daikin firmalarının alternatif ve yenilenebilir enerji kaynakları ile ilgili yaptıkları yatırımlar ve ürünler ile ilgili bilgiler verildi. Etkinlik son gün düzenlenen ve  çeşitli aktivitelerin yer aldığı gala gecesi ile sona erdi.