Isısan'dan Sektörel Gelişim İçin Eğitim

Isısan, faaliyet gösterdiği ısıtma, klima ve havalandırma malzemeleri sektörünün gelişimine destek sağlamak için eğitim faaliyetlerini sürdürüyor. Düzenlediği etkinliklerde sık sık sektör temsilcileri ile bir araya gelen Isısan, son olarak 'Yenilenebilir Enerjiler ve Alternatif Sistemlerin Geleceği, Proje ve Uygulama Örnekleri' başlıklı bir seminer gerçekleştirdi. Taahhütçülere, mimarlara ve mühendislere yönelik olarak, Isısan’ın Balmumcu’daki merkez binasında düzenlenen seminere 150 kişi katıldı.

Seminerde, küresel ısınma, güneş, toprak, rüzgar, fotovoltaik, hidrojen gibi yenilenebilir enerji kaynaklarının geleceği, toprak kaynaklı ısı pompaları, hava kaynaklı ısı pompaları, güneş enerjisi sistemleri, sistem seçim kriterleri, sistem alternatifleri, proje uygulamaları ve işletilmesi ile ilgili bilgileri Isısan Yenilenebilir Enerjiler ve Alternatif Sistemler (YEAS) departmanı yetkilileri verdi. Katılımcılara ayrıca uygulama örnekleri gösterilerek, pratik bilgiler de aktarıldı.

Bugüne kadar çeşitli eğitim etkinlikleri ve yayımladıkları kitaplarla sektörün gelişmesine destek vermeyi amaçladıklarını belirten Isısan Isıtma ve Klima Sanayi AŞ Genel Müdürü Selman Tarmur şunları söyledi: “Sunduğumuz tüm ileri teknoloji ürünlerin en yüksek verim ve performansı elde edilebilmesi için, doğru uygulama ve kullanım gerekiyor. Düzenlediğimiz etkinliklerle hem ısıtma, klima ve havalandırma sistemlerimiz ile ilgili bilgileri paylaşıyoruz, hem de sektörün gelişmesine destek oluyoruz. Seminerlerimizin yanı sıra bugüne kadar yayımladığımız 28 eğitici kitabımız bulunuyor. Eğitim alanında yürüttüğümüz çalışmaların gördüğü ilgiden çok memnunuz. Gelecekte de yeni etkinliklerde sektör temsilcileri ile bir araya gelmeyi sürdüreceğiz.”