'ISK-SODEX İstanbul 2010'



Hannover-Messe Sodeks Fuarcılık tarafından iki yılda bir düzenlenen ve her yıl büyüyerek yolunana devam eden uluslararası ISK-SODEX Fuarı, 5-8 Mayıs 2010 tarihleri arasında İstanbul’da CNR Expo Center-Dünya Ticaret Merkezi’nde sektöre kapılarını açacak. Bu yıl 59 ülkeden bin 434 firmanın buluşma noktası olacak fuar, ısıtma, soğutma, klima, havalandırma, yalıtım, pompa, vana, tesisat, su arıtma, havuz ve güneş enerjisi sistemlerini kapsayan sektör temsilcilerini bir araya getirecek.

İklimlendirme ve tesisat sektöründe dünyanın en büyük üçüncü fuarı olma özelliğine sahip ISK-SODEX Fuarı, yurtdışına açılmak ve uluslararası işbirlikleri geliştirmek isteyen Türk firmaları ile Türkiye’nin bulunduğu bölgede etkili olmak isteyen yabancı firmalar için en önemli iş ve pazarlama platformu niteliğiyle uluslararası ölçekte ön plana çıkıyor.

Hannover-Messe Sodeks Fuarcılık hakkında

Hannover-Messe Sodeks Fuarcılık A.Ş. Türkiye’de fuarcılığın önde gelen isimlerinden biri olan Dünya Fuar Yapım Ltd. Şti. ve Deutsche Messe AG’nin alt kuruluşlarından biri olan Hannover-Messe International İstanbul’un ortak kuruluşudur.

Türkiye dahil toplam altı ülkede alt kuruluşları bulunan ve 60’dan fazla ülkede temsilciliğe sahip Deutsche Messe AG’nin güçlü yurtdışı bağlantıları, Dünya Fuar Yapım Ltd. Şti.’nin fuar alanındaki tecrübesiyle birleştiğinde, yurtiçindeki fuarlar uluslararası ölçekte daha önemli noktalara erişirken, ilgili sektörlerin ihtiyaçlarını daha iyi karşılayabilecek bir seviyeye geliyor. Sektörlerindeki arz ve talebi buluşturmasının yanı sıra yeni teknolojilerin de tanıtım noktası olan fuarlar, sektörlerin gelişimi için etkin iş platformları sunuyor.