İSO İnovasyon Ödülleri Verecek



İstanbul Sanayi Odası, Türkiye’de inovasyon altyapısının gelişimine ve inovasyon bilincinin yaygınlaşmasına katkıda bulunmak ve teşvik amacıyla ödül verecek. İSO İnovasyon Ödülleri, 8. Sanayi Kongresi’nde düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak. Oda, bu sayede, yönetsel ve operasyonel süreçlerinin merkezine inovasyonu koyarak çalışmayı benimsemiş sanayi kuruluşlarının teşvik edilmesini hedefliyor.

“İSO İnovasyon Ödülleri” kapsamında, sanayi firmaları bünyesinde oluşturulan inovasyon ortamı “Liderlik”, “Stratejik Planlama”, “Bilgi”, “İnsan Kaynağı”, “Süreç Yönetimi” ve “İş Sonuçları” başlıkları altında değerlendirilecek. Ödül almaya hak kazanan firmalara, tesislerinin girişine asmak üzere bayrak, ödül beratı ve heykelciği takdim edilecek, ayrıca firmalar, İSO İnovasyon Ödülleri logosunu firma tanıtımlarında ücretsiz olarak kullanabilecek.

Ödül başvurusunda bulunan bütün sanayi kuruluşları, inovasyon yetkinlikleri ve geliştirmeye açık alanları konusunda bilgi edinme imkânına da sahip olacak. Ön başvuru için son tarih 3 Ağustos 2009 olarak belirlendi.