İSO İnovasyon Ödüllerine Başvurular Sürüyor



İstanbul Sanayi Odası (İSO) 2011 yılı İnovasyon Ödülleri başvuruları devam ediyor. İSO tarafından Türkiye'de inovasyon altyapısının gelişimine ve inovasyon bilincinin yaygınlaşmasına katkıda bulunmak amacıyla ilki 2009 yılında verilen İSO İnovasyon Ödülleri, 2011 yılında da 10. Sanayi Kongresi'nde düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.
    
Yönetsel ve operasyonel süreçlerinin merkezine inovasyonu koyarak çalışmayı benimsemiş sanayi kuruluşlarının teşvik edilmesinin hedeflendiği İSO İnovasyon Ödülleri kapsamında, sanayi firmaları bünyesinde oluşturulan inovasyon ortamı 'Liderlik', 'Stratejik Planlama', 'Bilgi', 'İnsan Kaynağı', 'Süreler' ve 'İş Sonuçları' başlıkları altında değerlendirilecek.
    
Türkiye'de yerleşik tüm sanayi kuruluşlarının 15 Haziran 2011 tarihine kadar başvuru formunu doldurarak ön başvuruda bulunabileceği değerlendirmenin ikinci aşamada ise ön başvuruda bulunmuş firmaların, firmalarına ilişkin açıklamaları içeren 'Başvuru Dosyası'nı oluşturarak 24 Ağustos 2011'e kadar ödül sekreteryasına iletmesi gerekiyor.
    
İSO İnovasyon Büyük Ödülü, Jüri Özel Ödülü ile Liderlik, Stratejik Planlama, Bilgi, İnsan Kaynakları, Süreç Yönetimi ve İş Sonuçları başlıklı Kategori Ödülleri, Aralık ayında gerçekleştirilecek İSO 10. Sanayi Kongresinde sahiplerini bulacak.

Başvuruların yapılması için son tarih: 15.06.2011 saat 17:00.
Başvuru dosyasının, Ödül Sekreteryası'na teslim edilmesi için son tarih: 24.08.2011 saat 17:00.

Kimler başvurabilir?

İSO İnovasyon Ödülleri'ne, sektör ve büyüklüğüne bakılmaksızın, Türkiye'de yerleşik tüm sanayi kuruluşları başvurabilir.

Başvuru için gerekli bilgi ve dokümanlar

Birinci aşama:

Başvuru Formu 
Başvuru ücretinin yatırıldığını gösterir banka dekontu,
Başvuran firmanın, sanayi firması olduğunu gösterir belge (Sanayi Sicil Belgesi, Kapasite Raporu vb.)

İkinci Aşama:

Başvuru Kılavuzu (Temel ölçütler hakkında firmanın açıklamalarını ve kanıt doküman listesini içerecek Dosya)
Kanıt Doküman Listesi

Ödül başvurusu iki aşamada gerçekleşir;

Birinci Aşama: 

•  Firma iletişim bilgileri, firmanın faaliyette bulunduğu sektör, firma kısa tanıtımı ve firmanın inovatif yönlerinin kısaca anlatıldığı bölümleri içeren "Başvuru Formu",
•  Firmanın sanayi firması olduğunu gösteren belge (Sanayi Sicil Belgesi, Kapasite Raporu vb.) ve
•  Ödül başvuru ücretinin yatırıldığını gösteren makbuz,
mektup, faks veya e-posta yolu ile aşağıdaki adrese teslim etmelidir.

Başvuru Adresi: 

İSO İnovasyon Ödülleri Sekreteryası
Genel Sekreterlik
Meşrutiyet Cad. No: 62 Tepebaşı-İSTANBUL
T: 0212 252 29 00 (314)
E: kobi@iso.org.tr
W: www.iso.org.tr/inovasyonodulleri

Ödül Başvuru Ücreti:   500 (Beşyüz) TL 
Ödül Hesap No:   "İnovasyon Ödülleri" referansı ile,  İşbankası Beyoğlu Şubesi 1011-1569056 İstanbul Sanayi Odası Hesabı

IBAN: TR25 0006 4000 0011 0111 5690 56

İkinci Aşama:

İkinci aşamada, Başvuru Formunu Ödül Sekretaryasına ileten firmalar, ödül takviminde yer alan süre içerisinde, "Başvuru Kılavuzunu" doldurarak oluşturduğu "Başvuru Dosyası"nı, üç (3) nüsha olarak hazırlayarak yine Ödül Sekretaryasına teslim etmelidir. Temel ölçütler hakkında firmanın açıklamalarını içeren "Başvuru Dosyası", ödül değerlendirmelerine temel teşkil edecektir.