İSO'dan Uygun Maliyetli Enerji Tedarik Yöntemleri Semineri



İstanbul Sanayi Odası (İSO) 27 Mart 2012 tarihinde ''Değişen ve Gelişen Türk Enerji Piyasasında Elektriğin Uygun Maliyetli Tedariki, Yerinde Üretimi ve Satışı'' konulu seminer düzenleyecek.

İSO tarafından yapılan açıklamaya göre, sanayinin rekabet gücünde önemli bir yer tutan enerjinin, alternatif ve uygun maliyetlerle tedarikine yönelik seçenekler hakkında Oda üyelerini bilgilendirmek amacıyla, 27 Mart Salı günü Odakule Meclis Salonu'nda gerçekleştirilecek seminerin açılışında Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Hasan Köktaş ve İSO Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük konuşma yapacak.

Seminerde, ''Mevzuat Açısından Değerlendirme'', ''Uygulama Açısından Değerlendirme ve Sorunlar/Çözümler'', ''Uygun Maliyetli Elektrik Temini - Elektrik Ticareti'' ve ''Elektriğin Yerinde Üretimi - Lisanssız Elektrik Üretimi'' başlıklı dört oturum gerçekleştirilecek.

Seminerde ayrıca son dönemde yapılan hukuki düzenlemeler, değişen ve gelişen enerji piyasasında oluşan yeni koşullar ve girişim imkanları uzmanlar tarafından ele alınacak.