İstanbul Buluşmaları 2008



TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi “İstanbul Buluşmaları”nın ikinci etkinliğinin temasını, “Belirsizlik Ortamında İstanbul’un Planlama Gündemi” olarak belirledi.

Etkinlik kapsamında “Üst Ölçekli Planlama”, “Kentsel Ölçekli Planlama”, “Tarihi Kent Merkezlerinde Planlama” ve “Kentsel Dönüşüm Alanlarında Planlama” olmak üzere dört tane yuvarlak masa toplantısı gerçekleştirilecek.

Planlama, hukuk, yönetim ve bilgi alanı zeminlerinde sürdürülecek olan etkinlik, ilk toplantıda olduğu gibi ilgili tüm kesimleri bir araya getirerek, konuyu çok yönlü bir bakış açısı ve ortak akıl geliştirerek gündeme taşımayı, kamuoyuyla paylaşmayı ve sorunlara çözüm aramayı hedefliyor. 

Yıldız Teknik Üniversitesi Oditoryumu’nda 8–9 Ekim 2008 tarihlerinde, TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi, Yıldız Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü ve İstanbul Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü işbirliği ile bu sene ikincisi düzenlenecek olan etkinlik herkese açık olacak.