KALE STONE: Kalite, Estetik ve Teknolojinin Yansıması





























Dünyada ilk kez Çanakkale Seramik & Kalebodur tarafından Twinpress teknolojisi ile üretilen Kale Stone Serisi’ne doğal taş imitasyonunda yeni jenerasyon iki ürün daha katıldı; Apollon Stone ve Heraklia Stone.

HERAKLIA STONE

Adını efsanelere konu olan binlerce yıllık uygarlığın başkentinden alan Heraklia Stone, Twinpress teknolojisinin geliştirdiği son ürünlerinden biri. Kale Stone serisinin tüm özelliklerine sahip olan Heraklia Stone’un yüzey strüktürü ve özellikli aplikasyonları ile birbirini takip etmeyen özgün kaya görünümü hayallerinizdeki mekanları tasarlamanızı sağlıyor. Kemik, bej, bej-yeşil kahve ve gri renk alternatifleri, 60x120 cm. ebadı ve 30x30 cm. ve katları şeklinde modülerlik avantajları ile Heraklia Stone doğayı mekanlarınızla bütünleştiriyor.

APOLLON STONE

Gün ışığının parlak tanrısı olan Apollon’dan adını alan seri, Twinpress teknolojisinin imza attığı son ürünlerden biri. Yeşil, kahve, bej, gri ve kızıl renklerden oluşan Apollon Stone, Kale Stone serisinin tüm özelliklerini bünyesinde barındırıyor. Dayanıklılığı, hafifliği, modülerliği ve daha pek çok özelliği ile Apollon Stone, mekanlarına doğallığı taşımak isteyen tasarımcılara pek çok avantajı beraberinde sunuyor.

ÇAN STONE

Çanakkale’nin Çan yöresine özgü doğal bir taşın doku, renk ve deseninden esinlenilerek üretilen Çan Stone, Twinpress teknolojisinin yepyeni bir ürünü. Krem, bej-gri ve kızıl renklerde kendini tekrar etmeyen zengin doku ve desene sahip Çan Stone, dayanıklılık, modülerlik ve hafiflik gibi Kale Stone serisinin birbirinden eşsiz tüm özellikleri ile doğanın eşsiz dünyasını mekanlara taşıyor.

Kale Stone dekorasyonlarında doğal görünüme ve kaya yüzeyine önem veren tasarımcılar için ideal bir seçim…